Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Administrativa enheten är en del av verksamhetsområdet Medicin och akutsjukvård Mölndal. Verksamheten består av slutenvård (fyra vårdavdelningar) och öppenvård med bred kompetens inom olika internmedicinska specialiteter, samt en akutmottagning med inriktning mot medicin, geriatrik och ortopedi. Verksamhetsområdet är en mindre och trevlig klinik som präglas av korta beslutsvägar och ett gott och nära samarbete, både inom och mellan yrkesgrupper. Inom verksamheten finns specialiteterna kardiologi, endokrinologi/diabetes, neurologi/stroke och gastroenterologi.

Som medicinsk sekreterare hör du organisatoriskt till den Administrativa enheten. Enheten består av cirka 24 medarbetare och det arbetar medicinska sekreterare, vårdadministrativa sekreterare, administrativa assistenter och administratör hos oss.

Vad kan vi erbjuda?

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Du träffar regelbundet dina kollegor som arbetar på andra mottagningar och avdelningar och ni har samma chef. Om du vill kunna utvecklas i din yrkesroll har du kommit helt rätt.

Arbetsuppgifter

Vi befinner oss just nu i en utvecklingsfas där aktuell tjänst är en av flera funktioner som är under uppbyggnad. Här kommer du få en viktig roll i funktionens men även enhetens såväl som verksamhetens successiva utveckling. I och med detta behöver du trivas med att utveckla arbetssätt och lösa problem.

Initialt är dina arbetsuppgifter medicinsk dokumentation och diagnosregistrering. Du handlägger inkommande och utgående remisser samt annan patientadministration, men även administration som avser verksamhetens organisation och uppdrag.

Du kommer vara delaktig i utvecklingen av verksamhetens Administrativa enhet. Du kommer även på sikt att vara delaktig i enhetens övriga administrativa funktioner. 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har vana av Melior och Elvis. Det är meriterande om du tidigare arbetat som avdelningssekreterare inom slutenvård men även öppenvård. 

Du ska ha god organisationsförmåga, ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är positiv, engagerad och är intresserad av ett varierande och självständigt arbete. Arbetet kräver en väl utvecklad förmåga både i att samarbeta med olika yrkeskategorier samt att möta många olika människor med olika behov på ett respektfullt och professionellt sätt.

Vi söker dig som är driven och genuint vill vara med och påverka din egna utveckling, det vårdadministrativa arbetet, sekreterarrollen, men även vår verksamhet. Administrativa enheten arbetar tillsammans för utveckling och förbättring, där du och din kompetens, erfarenhet och dina synpunkter och idéer är viktiga.

Då detta är en funktion som är under förändring och utveckling krävs det att du har förmåga att vara flexibel, lösningsinriktad och att du har en vana av att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt.

Vi kommer lägga en stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7059
Kontakt
  • Tf Enhetschef, Sara Millving, 073-0481549
Facklig företrädare
  • Vision, Kristina Lund, 031-3428879
Publicerat 2022-09-12
Sista ansökningsdag 2022-09-26

Tillbaka till lediga jobb