Närhälsan Munkebäck barnavårdscentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Munkebäck BVC utgör barnavårdscentral för vårdcentralerna Björkekärr, Olskroken och Torpavallen. Vi är idag ett team om 11 kompetenta BVC-sjuksköterskor som arbetar utifrån ett familjecentrerat arbetssätt med små barn under 6 år och deras familjer.

Vi har ett väl fungerande samarbete med våra MHV/BVC-psykologer samt med stadsdelens socionomer. Under samma tak är även en av Regionhälsans barnmorskemottagningar beläget. Du blir en del av ett kompetent team på en arbetsplats som präglas av gemenskap, servicekänsla och omtanke om våra familjer.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du får följa barn och föräldrar från nyfödd till dess att skolhälsovården tar vid. Som BVC-sjuksköterska har du en central roll i att möta familjernas behov, göra medicinska och omvårdnadsmässiga bedömningar och prioriteringar. På BVC erbjuder vi barnhälsovård enligt basprogrammet, ett kvalificerat föräldrastöd utifrån en helhetssyn på familjen. Du kommer arbeta med bland annat hälsokontroller, vaccinationer, telefonrådgivning, hembesök och föräldrautbildning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på BVC.

Du bör vara en person som känner dig trygg i din yrkesroll. Egenskaper som flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt liksom god samarbetsförmåga är betydelsefulla för oss. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: omtänksam, pålitlig och nytänkande. Det är viktigt hos oss!

Övrigt

Annonsen avser två tjänster. Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6779
Kontakt
  • Catarina Richardsson, Enhetschef, Tfn0700-207820
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn0700-823646
Publicerat 2022-09-26
Sista ansökningsdag 2022-10-25

Tillbaka till lediga jobb