Närhälsan Mariestad Vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Mariestad Vårdcentral är en väletablerad mottagning med stabil bemanning och vi är en del av Västra Götalandsregionens offentliga vårdcentraler. Vi har ett upptagningsområde på drygt 14800 listade patienter med både akut och planerad verksamhet som omfattar distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, diabetesmottagning, astma/KOLmottagning och psykisk hälsa. Hos oss hittar du sköterskeledda mottagningar inom hypertoni, hjärtsvikt, inkontinens, sårvård, vaccination och SAMSA samt laboratorium. Vi samarbetar med länssjukvården, Närhälsans rehabmottagning och Mariestads kommun. Då vi är en vårdcentral med utbildningsuppdrag har vi studenter från olika professioner som praktiserar hos oss. Hos oss värnar vi arbetsmiljön och tycker det är viktigt med en god stämning på arbetsplatsen.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Mariestad vårdcentral: http://www.narhalsan.se/mariestadvardcentral

Om arbetet

Arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Såväl planerad som akut patientmottagning där du möter både barn, vuxna och äldre. Finns intresse kan du arbeta enbart som hemsjukvårdsläkare. Hos oss är det självklart med teamarbete kring patienten. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår även handledning av våra ST-läkare samt av studenter.

Tillsammans skapar vi tjänsten så det passar dig och dina intresseområden på bästa sätt.

Om dig

Du är legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin eller geriatrik samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ställer krav på språkkunskap likvärdig svenska C1 eller högre.

Det viktiga för oss är att du är kommunikativ och kan samarbeta med kollegor och arbeta självständigt. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är självklart. Du delar Närhälsans kärnvärden Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande, vilket ska vara ledstjärnor i det dagliga arbetet.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6178
Kontakt
  • Anna Falk, Vårdcentralchef , tel.072-2066581
Facklig företrädare
  • Nils-Erik Johansson, Läkarförbundet, tel.0510-86994,070-2905296
Publicerat 2022-08-12
Sista ansökningsdag 2022-09-30

Tillbaka till lediga jobb