NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 62

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Nu är de dags för dig att bli en del i vårt fantastiska team!

Om oss - Kirurgkliniken, Avdelning 62
Som sjuksköterska i NU-sjukvården gör du skillnad för andra människor - varje dag. Här räddas liv, här förändras liv. Hos oss arbetar tätt ihop med andra yrkeskategorier där vi på kirurgkliniken samarbetar och hjälps åt över avdelningsgränser och mottagningar. Här får du möjlighet att arbeta med bred och avancerad vård som präglas av utveckling och teamarbete!

Avdelning 62 har 18 vårdplatser och är en kirurgisk vårdavdelning som främst bedriver avancerad
bukkirurgi. Vi är inriktad på i huvudsak planerad kirurgi av nedre bukorganen (tjock-och ändtarmen). Vi har även en endokrinologisk inriktning med tyreoidea- samt paratyreoideaoperationer.

Hos oss på avdelning 62 är du en del av en vardag där pre-och posteroperativ omvårdnad är en central del och stor patientgenomströmning präglar enheten. Vi har ett tydligt lagarbete och du blir en del av ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, specialistsjuksköterskor och läkare. Vi samarbetar och hjälps åt över avdelningsgränser och mottagningar på kirurgkliniken.

Vi är måna om en kvalitativ bredvidgång där din introduktion skräddarsys utifrån erfarenhet och kunskap! Hos oss ligger återhämtning och utveckling i fokus. Vi arbetar efter individuella scheman och vid din nyanställning ges du möjlighet att, 2h/veckan, utveckla din enhetsspecifika kunskap. Tiden förläggs i samråd med chef.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har samarbetsförmåga, är initiativtagande och ett brinnande intresse för mänskliga möten.

Övrigt
Vi intervjuar löpande under hela ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/4413
Kontakt
  • Sofia Thelander, TF Vårdenhetschef, Mejl:sofia.thelander@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl010-4350000
Publicerat 2022-05-20
Sista ansökningsdag 2022-09-30

Tillbaka till lediga jobb