Folktandvården, Gråbo

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med assistans, eget patientarbete och andra arbetsuppgifter som ingår i tandsköterskans kompetens. Då vi arbetar i team har teamet stora möjligheter att själva lägga upp arbetet. 

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Gråbo söker en tandsköterska som tycker att det är roligt att arbeta med tandvård! Vårt trivsamma gäng på kliniken består av 16 medarbetare. FTV Gråbo ligger i Lerums kommun 3 mil från Göteborg, det är lätt att ta sig hit, det går snabbussar och åker du bil finns här fri parkering. Vi har en nyrenoverad ljus o fin klinik och erbjuder all typ av modern tandvård.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 4-45. 

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gråbo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8368
Kontakt
  • Klinikchef, Eva Erwander, 0705-83 07 92
  • Klinikkoordinator, Eva Manning, 0767-72 33 21
Facklig företrädare
  • Therese Lindqvist, Vision, 010 - 441 72 80
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Inapoi la locuri de munca vacante