Folktandvården, Grästorp

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
På folktandvården i Vara-Grästorp får du träffa patienter i alla åldrar och med olika vårdbehov. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten ställer krav på empati och servicekänsla. Varje vecka har vi möte där patientfall och odontologiska frågor tas upp för genomgång.

Om oss
Vi arbetar i en positiv laganda där samarbete och utveckling av verksamhet och personal är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och tar gärna till oss av nytänkande.

Folktandvården Vara-Grästorp består av 2 utbudspunkter, en i Vara och en i Grästorp. Vi jobbar i totalt 13 behandlingsrum (9 i Vara och 4 i Grästorp) och är totalt 20 medarbetare: 5 tandläkare, 3 tandhygienister samt 12 tandsköterskor och söker nu alltså tillskott till vår personal.

Klinikerna har traditionella öppettider och arbetstiden är förlagd mellan 07.00-17.00.

Vi är en av 16 FoU-kliniker i Västra Götalandsregionen, vilket innebär att vi är engagerade i forskningsprojekt och samarbetar med Institutionen för odontologi på Göteborgs Universitet. Med det sagt ser vi positivt på forskning och utveckling och ser gärna att du också brinner för detta.

Bland våra patienter finns många med stora behandlingsbehov och det finns därför goda möjligheter att efter intresse arbeta med/fördjupa sig inom de olika odontologiska områdena.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet och har god odontologisk kompetens. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är absolut inget krav men ses positivt på från vår sida.

Vi ser gärna att du har lustgaskompetens och/eller erfarenhet och intresse för protetik eller kirurgi.

Som person har du mycket god samarbetsförmåga och trivs i kontakten med människor och har naturligtvis förståelse för vikten av god service och bra bemötande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till v 4 och 5. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vara Grästorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8213
Kontakt
  • Camilla Haraldsson, klinikchef, 070-020 60 83
Facklig företrädare
  • Carina Bergman, TT, 010-441 71 90
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Inapoi la locuri de munca vacante