NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Sektion 1

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.


Avdelning 64 vuxenpsykiatrin NÄL NU-sjukvården

Psykiatriavdelning 64 är en allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning, som i första hand vänder sig till personer med affektiva sjukdomar. Avdelningen ansvarar för verksamhetens  ECT- och rTMS behandling (Magnetstimulering).

Du kommer att bli chef för sjuksköterskor och skötare som jobbar på avdelningen. Som vårdenhetschef har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. Du förväntas också se psykiatriska kliniken och NU-sjukvården som en helhet. Samarbetet med medicinskt ansvarig läkare är en viktig del i ditt dagliga arbete. Din närmaste chef är Sektionschefen för Sektion 1, som är en av fyra sektioner inom den psykiatriska kliniken, och du ingår i sektionens ledningsgrupp. Vid anställningens start kommer du att få en mer erfaren chef som mentor det första året samt gå NU-sjukvårdens utbildningsprogram för nya chefer.


Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet från arbete inom psykiatrin. Erfarenhet av att ha arbetat som chef samt chef- och/eller ledarskapsutbildningar är meriterande. Eftersom du kommer att ha ett mycket nära samarbete med avdelningens överläkare samt övriga chefer inom vuxenpsykiatrin bör du ha en bra samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7625
Kontakt
  • Ewa Mether, Sektionschef, 010-4356431
Facklig företrädare
  • Eva Stridh, Vårdförbundet, 010-435 00 00 (växel)
  • Ingela Brågård Nilsson, Kommunal, 010-435 00 00 (växel)
Publicerat 2021-11-24
Sista ansökningsdag 2022-01-24

Inapoi la locuri de munca vacante