Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 6

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vi på Operation 6 utför rekonstruktiv kirurgi. Vi opererar patienter i alla åldrar med missbildningar, tumörer, skador, degenerativa förändringar och kroppsform som ger funktionella besvär. Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige. Verksamheten är bred och omväxlande, här utförs allt från dagkirurgi till rikssjukvård.

Vi erbjuder dig

Verksamheten bedrivs måndag till fredag på dagtid och är stängd på röda dagar och helgdagar. Vi erbjuder en individuell introduktion när du börjar ditt arbete. Dessutom finns möjlighet till både intern och extern utbildning.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du arbeta i en verksamhet som är bred och omväxlande. Vi arbetar i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Arbetet är både utmanande och varierat då vi söver både barn och vuxna.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi. Tidigare erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska är meriterande men inte ett krav.  Vi ser att du är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta i team. Du är flexibel, trivs med varierade arbetsuppgifter, är självständig och ansvarstagande, med en positiv syn på variationer i arbetsdagen. Tillsammans med kollegor har du viljan att skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7234
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ann Tenggren, 070 - 751 16 91
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 072 - 732 85 00
Publicerat 2021-12-16
Sista ansökningsdag 2022-01-16

Inapoi la locuri de munca vacante