Sahlgrenska Universitetssjukhuset, DBT-mottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Välkommen till DBT-mottagningen inom barn- och ungdomspsykiatrin i Göteborg! Vi är ett specialiserat team som sedan 2014 erbjuder dialektisk beteendeterapi. Målgruppen är barn och ungdomar i åldrarna 14-18 år med ett omfattande självskadebeteende och tydliga svårigheter med emotionell instabilitet.

Teamet består av fem tjänster som idag bemannas av psykologer med DBT Intensive-utbildning samt utöver detta även administratör, läkare och enhetschef.

Vi erbjuder

Som medlem i teamet kommer du att erbjudas relevant fortbildning för att upprätthålla och utveckla kompetensen och kvaliteten på vårt arbete. Du kommer även att delta i metodhandledning som  tillhandahålls av extern handledare.

Om tjänsten

Som medarbetare hos oss är du en viktig del i ett team som enbart arbetar med DBT-behandling. Individualterapi, färdighetsträning i grupp samt föräldra- och familjebehandlingsarbete tillhör kärnverksamheten. Behandlingen inkluderar telefonsupport till patienter och närstående under kvällar och helger. Arbetet innefattar också samarbete med BUP:s övriga verksamheter, vårdgrannar, vuxenpsykiatri, socialtjänst och skola.

Att arbeta som behandlare i vårt DBT-team är ett spännande och utmanande arbete. Du blir en del av ett kompetent, nyfiket och engagerat team med välutvecklat kollegialt samarbete.

Om dig

Vi söker dig med relevant akademisk grundutbildning, såsom legitimerad psykolog, socionom eller sjuksköterska, med grundläggande psykoterapiutbildning och DBT Intensive. Det är en förutsättning för tjänsten att du har erfarenhet av psykiatriskt arbete samt intresse av den aktuella målgruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar och familj. 

Då vårt arbete utförs i team är det av största vikt att du trivs med, och har god förmåga till, nära samarbete med kollegor. Det är också väsentligt att du kan bedriva ett självständigt behandlingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för uppdraget.

Intervjuer kommer att ske med start v 24.

Välkommen med din ansökan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3378
Kontakt
  • Enhetschef, Åsa Lidman , 076 - 127 98 36
  • Psykolog/DBT-terapeut, Mia Fernros , 070 - 082 54 52
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Erik Myhrman , 031 - 343 78 04/erik.myhrman@vgregion.se
  • Vårdförbundet, Carina Deréus , 070 - 082 40 16
  • SSR, Git Olofsson , 076 - 785 88 75
Publicerat 2021-05-21
Sista ansökningsdag 2021-06-10

Inapoi la locuri de munca vacante