Södra Älvsborgs sjukhus, klinik för nära vård

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vi söker nu dig som är sjuksköterska, en viktig roll på en ung klinik under stark frammarsch. Klinik för nära vård är inne i en spännande utvecklingsprocess där vi har möjlighet att satsa och växa. Vill du vara en viktig del i den utvecklingen är detta tjänsten för dig. Läs mer om oss och den lediga tjänsten nedan.

O
m vår lediga tjänst
Vi söker drivna och initiativtagande sjuksköterskor till vår palliativvårdsavdelning. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en god miljö där vi samverkar nära patienten och dennes närstående i tvärprofessionellt team. Du erbjuds även utbildning och utveckling kontinuerligt både internt och externt. På avdelningen arbetar du tillsammans med läkare, undersköterskor, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeut i team runt patienten. Vi arbetar utifrån den palliativa vårdens fyra hörnstenar baserat på symtomlindring, kommunikation, närståendestöd och teamarbete.

Palliativvårdsavdelningen har också som uppdrag att ge transfusioner av blodkomponenter till våra patienter i deras hemmiljö eftersom de av olika skäl inte kan ta sig till sjukhuset. Målet är således att patienten ska få en trygg och säker vård i sin hemmiljö.

Om oss
Palliativa enheten tillhör Klinik för nära vård som har sjukhusets mobila team för specialiserad vård nära patienten samlad. Den palliativa enheten består av ett palliativt team och en palliativvårdsavdelning som har ett nära samarbete. Syftet är att i samverkan med andra vårdgivare ge den enskilda människan en så god lindrande vård som möjligt. Palliativvårdsavdelningen är en vårdavdelning som vårdar patienter i behov av specialiserad palliativ vård. På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeut i team runt patienten. Vid behov konsulteras även andra yrkeskategorier. Patienterna kommer till avdelningen i huvudsak på så kallad öppen retur.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av palliativ vård och som är trygg i sin yrkesroll. Du trivs med att samarbeta med övriga yrkesprofessioner och tar egna initiativ. Du är självgående och strävar alltid efter att utvecklas i din yrkesroll. Arbetsuppgifterna kräver stort engagemang och lyhördhet där du ska ha lätt för att kommunicera med patienter, närstående och övriga i teamet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga giltig yrkeslegitimation med din ansökan.

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2615
Kontakt
  • Malin Bark, vårdenhetschef, 033-616 49 89
  • Anna Johannesson, vårdenhetschef, 033-616 15 35
Facklig företrädare
  • Ulrika Olofsson, Vårdförbundet, 033-616 19 65
Publicerat 2021-04-22
Sista ansökningsdag 2021-05-20

Inapoi la locuri de munca vacante