Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, VGR IT

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. Vårt team växer och får utökat ansvarsområde så nu söker vi en Teknisk Specialist med fokusområde Identitet och åtkomst (IAM). Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer. 

 

Ditt uppdrag
Du kommer ingå i vårt Säkerhet IAM team där vi designar och tar hand om driften för VGR:s AD miljö med fokus på Identitet och åtkomst-komponenter. Vi är ett litet team vars vardag innefattar planerad drift men också akut drift med snabba åtgärder utan planering, samt deltagande i uppdrag. Uppdraget innefattar MIM, Azure AD, ADFS, PKI med mera och du kommer ha delat ansvar för vår Identitet och åtkomstmiljö. Du kommer även vara en del av vår dagliga drift.

 

Dina möjligheter hos oss 
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

 

Du bidrar med din kompetens och erfarenhet
För rollen som Teknisk Specialist med fokusområde IAM har du högskolekompetens inom datalogi/datavetenskap eller motsvarande samt har arbetat med Microsoftprodukter i minst 6 år. Du har ett genuint intresse för teknik och informationssäkerhet och har en god förmåga att uttrycka till väl i tal och skrift. Meriterande är B-körkort då inrikesresor i tjänsten kan förekomma samt förmågan att uttrycka sig väl i tal och skrift på engelska.

Då tjänsten kommer att säkerhetsklassad så ställs krav på svenskt medborgarskap.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund:  

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika. 
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av. 
  • Feedback bidrar till vår utveckling. 

 

Övrigt  
Läs mer om våra förmåner här!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Borås eller Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2223
Kontakt
  • Robert Sörqvist, 0730-668269
Facklig företrädare
  • Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se
  • Akavia: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se
  • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, yvonne.ei.jagersjo@vgregion.se
Publicerat 2021-04-07
Sista ansökningsdag 2021-04-25

Inapoi la locuri de munca vacante