Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Psykiatri Affektiva på Sahlgrenska har tre slutenvårdsavdelningar, två avdelningar med 14 vårdplatser, en avdelning med 18 vårdplatser. Ett Diagnostik- och konsultationsteam som främst gör konsultationer, ger ECT-behandlingar men också träffar patienter på plats. Patientgruppen som vårdas här har akuta psykiatriska besvär och är i behov av psykiatrisk heldygnsvård. Vi har en arbetsmiljö som kännetecknas av stor variation, högt arbetstempo samt kollegial gemenskap och gott samarbete. Vi är en administrativ enhet med 12 medicinska sekreterare som är fördelade på Sahlgrenska, Östra och Högsbo sjukhus.

Om tjänsten

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår administrativa enhet med placering på Sahlgrenska. Arbetet består till största delen av vårdadministrativa arbetsuppgifter med dokumentation i Melior via digital diktering i MedSpeech samt registrering i våra olika datasystem. Som medicinsk sekreterare är du en nyckelperson i de administrativa rutinerna för tvångsvårdade patienter.

Tjänsten innebär telefonkontakter och nära samarbete med andra professioner. Sekreterargruppen på slutenvårdsavdelningarna hjälps åt vid ledighet och sjukdom och har ett mycket gott samarbete. Vi har trivsamma lokaler där alla sekreterare har eget rum. Tjänsten på slutenvården Sahlgrenska är verksamhetsnära och erbjuder ett kontinuerligt lärande tack vare variationen i det dagliga arbetet.

Vi arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla yrkeskompetensen för medicinska sekreterare och förbättra det administrativa arbetet inom verksamheten. Vi arbetar ständigt med att utveckla rollen som sekreterare i verksamheten och nya arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Om dig

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning och som vill utvecklas i rollen. Arbetet präglas av variation och att uppgifterna blir korrekt utförda. Det är därför viktigt att du har initiativförmåga, är företagsam och noggrann. Vårddokumentationsutbildning är ett krav för tjänsten. Kunskaper i Melior (datajournal) och ELVIS är meriterande.

Du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du trivs bra med sociala kontakter och värdesätter ett gott samarbete. Vi arbetar mot att ”Ett gott bemötande främjar alla”. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-06-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2184
Kontakt
  • Enhetschef, Gunvor Fundell, 070 - 082 28 05
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 070 - 082 33 93
Publicerat 2021-04-02
Sista ansökningsdag 2021-04-16

Inapoi la locuri de munca vacante