Sjukhusen i väster, Ortopediavdelning 3, Kungälv

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Vi söker sjuksköterska
Vi söker nu sjuksköterska till vår avdelning och vi hoppas att just du blir vår nya kollega!

Om oss
Ortopediavdelningen bedriver sedan 1 år sin verksamhet i en av Sveriges modernaste vårdavdelningsbyggnad med 28 vårdplatser. Alla patienter har ett eget rum och miljön är fräsch och lättarbetad. Här utövas bred ortopedisk vård, både akut och planerad. Vi vårdar patienter som genomgått elektiv proteskirurgi så som höft-/knä- och axelkirurgi men också patienter med akuta tillstånd efter trauma och olycksfall, till exempel extremitetsfrakturer, bäcken- och höftfrakturer. Även patienter med rygg- och smärtproblematik vårdas på avdelningen.

Här arbetar ett gott gäng som tillsammans ger våra patienter den allra bästa vården. För oss är det viktigt med förbättringsarbeten i vardagen både när det gäller patientsäkerhet, patientnöjdhet och arbetsmiljö. Vi har därför dagliga avstämningar med Gröna Korset för att hela tiden utveckla vår verksamhet.

Hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och ett brett utbud av olika friskvårdsaktiviteter samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss får du möjlighet att arbeta brett inom området ortopedi/geriatrik och du blir en viktig del i vårt förändrings- och förbättringsarbete. Du arbetar personcentrerat tillsammans med övriga kollegor så som undersköterskor, ortopeder, geriatriker, fysioterapeuter och arbetsterapeuter i ett nära och lärande samarbete.

För att komma in i arbetet på ett så bra sätt som möjligt, får alla våra nya medarbetare en individuellt anpassad introduktionsplan.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett stort intresse av att arbeta inom akutsjukvården.
Det är meriterande om du har erfarenhet av ortopedisk vård.

Arbetet sker i nära samarbete inom arbetslaget och det är viktigt att du är en lagspelare, men inte heller räds att arbeta självständigt. Du tycker om utmaningar, har förmåga att fatta snabba beslut och hantera stressiga situationer på ett lugnt och metodiskt sätt. För dig är god samarbetsförmåga och ett gott bemötande av såväl patienter som arbetskamrater en självklarhet. För oss är det viktigt att den som söker blir en naturlig del av vårt arbetslag, därför fäster vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och hoppas att du blir vår nya kollega!

Intervjuer och tillsättning kommer ske löpande under annonseringstiden, så tveka inte på att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2156
Kontakt
  • Helén Gustafsson, vårdenhetschef, 070-082 59 29
  • Elisabeth Isaksson, vårdenhetschef, 072-203 40 56
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0303-988 44
Publicerat 2021-04-19
Sista ansökningsdag 2021-05-03

Inapoi la locuri de munca vacante