Sjukhusen i väster, Medicinsk teknik

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Välkommen till MT inom Sjukhusen i väster
På Medicinsk teknik inom Sjukhusen i väster arbetar elva ingenjörer och tre tekniker med att kvalitetssäkra den medicinska tekniken. Vi jobbar inom bland annat ambulans-, intensivvårds-, operations- och radiologiverksamhet. Våra kunder är idag i första hand Kungälvs sjukhus, Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Närhälsan i vårt upptagningsområde. Här ingår också nya Högsbo specialistsjukhus som skall ersätta Frölunda Specialistsjukhus år 2023. Eftersom en av våra ingenjörer har fått annat jobb, behöver vi täcka upp för denna vakans.

Vem är du?
Vi söker dig som är utåtriktad, har god servicekänsla och välutvecklad samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan ta dig an uppgifter av varierande karaktär, att du är van vid självständigt arbete och fungerar bra i samarbete med kunder, leverantörer och andra parter såsom IT- och fastighetsförvaltning. Vi värderar ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet högt.

Vi erbjuder dig
Ett varierande ansvarsfullt arbete med medicinteknisk utrustning främst inom operation. Det är bland annat diatermiutrustning, endoskopiutrustning, bildhanteringssystem, operationsbord, försörjningspendlar, operationslampor mm.
Tänkbara arbetsuppgifter beroende på kompetens och intresse är också regionalt inköpsarbete, MT-representation i byggprojekt och utbildning av vårdpersonal.

Kvalifikationer
Högskoleingenjör eller motsvarande nivå, gärna med inriktning mot medicinteknik, elektronik/data. Vi vill att du har ett praktiskt handlag och erfarenhet av tekniskt servicearbete, gärna inom medicinsk teknik, samt god kommunikationsförmåga i tal och skrift.

Det är meriterande om du har bredare generell kompetens inom MT-området och är bra på självständigt arbete. Det är också viktigt att du kan jobba med stort kundfokus, är bra på att dokumentera och ser möjligheter i att samarbeta med kollegor på distans.

Språkkunskaper:

  • Svenska; flytande i tal och skrift
  • Engelska; tillräckliga kunskaper för att kunna tillgodogöra dig servicemanualer och kurser. 

B-körkort erfordras.

Övrigt
Då vi gör löpande intervjuer och urval kan tjänsterna komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid med möjlighet till deltid
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2121
Kontakt
  • Kenth Frisk, enhetschef, 0700-82 33 81, e-post: kenth.frisk@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Hans Kvist, Vision, 0303-984 72 e-post: hans.kvist@vgregion.se
Publicerat 2021-03-31
Sista ansökningsdag 2021-04-18

Inapoi la locuri de munca vacante