Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/IVA Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Till avdelning 22 postoperativintensivvård kommer både barn och vuxna som behöver intensivvård efter avancerad kirurgi. Till avdelning 95 A/B postoperativ vård kommer både barn och vuxna som behöver övervakas efter operation eller intervention. Verksamheten är varierande och är både efter elektiv och akut kirurgi.

Som ny på våran avdelning erbjuder vi dig individuell introduktion. 

Arbetsbeskrivning 

I ditt uppdrag som smärtsjuksköterska ansvarar och planerar du tillsammans med övriga smärtsjuksköterskor på enheten för uppföljning av akut smärta efter operation. Du medverkar i introduktion och uppföljning av nyanställda. Det ingår även att initiera och stimulera till kunskaps- och kompetensutveckling samt planera och genomföra utbildningar både inom den postoperativa verksamheten och för smärtombud på vårdavdelningarna. Du ska vara aktiv i arbetet kring patientsäkerhet och kvalitetsutveckling för uppdraget. Har du utbildning i akut smärta och haft en undervisande funktion på ett tidigare arbete så är det meriterande. Du kommer arbeta i nära samarbete med anestesiolog, ansvarig för uppdraget och för dagen ansvarig läkare. I tjänsten ingår cirka 50 procent kliniskt arbete med helgtjänstgöring.

Om dig och dina kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med specialistutbildning i intensiv- eller anestesivård och som brinner för att arbeta med akut smärta men samtidigt vill ha en fot kvar i det kliniska arbetet. Det är meriterande om du har teoretisk kunskap inom smärta. Vi ser gärna att du haft en undervisande funktion i tidigare arbete. Goda IT-kunskaper är meriterande. 

Du som börjar hos oss är nyfiken och har en stor social kompetens. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Det är nödvändigt att du är intresserad och aktiv i utvecklingen av verksamheten och stimuleras av utmaningar. Självklart arbetar du aktivt för samarbete inom och mellan våra avdelningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2097
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ulrika Norlin, 031 - 342 92 44
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Felicia Carlberg , 031 - 342 10 95
Publicerat 2021-04-23
Sista ansökningsdag 2021-05-07

Inapoi la locuri de munca vacante