Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk forskning, Gothia Forum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Gothia Forum är en samverkansorganisation inom Västra Götalandsregionen som har uppdraget att stärka klinisk forskning i Västra Götaland och därigenom bidra till bättre vård och behandling av patienter. Verksamheten utgör en viktig del i Västra Götalandsregionens satsning inom Life Science. Vår vision är att göra Västra Götaland till en attraktiv region för högkvalitativ klinisk forskning och bidra till Sverige som ett ledande forskningsland. Läs mer om Gothia Forum på www.gothiaforum.com

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för ett vikariat en administrativ assistent med fokus på arbete kopplat till vårt utbildningsteam och de utbildningar som Gothia Forum erbjuder, samt annan kvalificerad administrativ support, till enheten för verksamhetsutveckling administration och strategiskt stöd. Inom enheten finns idag 12 medarbetare med kompetens inom ekonomi, juridik, administration, kvalitetssäkring, monitorering, feasibility, utbildning och regional samordning. Vi arbetar ständigt med att ge god service till våra kunder inom akademi, industri och hälso- och sjukvård. Du kommer att ha nära samarbete med medarbetare inom övriga enheter på Gothia Forum och du erbjuds en kunskapsintensiv och kundorienterad arbetsplats med stor flexibilitet.

Här finns möjlighet för dig som är initiativtagande och utvecklingsinriktad att få ett varierat och spännande arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis:

För utbildningsteamet:

 • Bokningar av planerade kurs/utbildningstillfällen
 • Administration kring kursdeltagare såsom registrering, kursmaterial och intyg
 • Bokning av möten och föra mötesanteckningar

För verksamheten i övrigt:

 • Diarieföring och arkivering
 • Beställningar i vår beställningsportal
 • Hantering av frågor kopplade till arbetsplatsens lokaler
 • Administration av användarkonton i databasen clinicaltrial.gov
 • Uppdatering av intranät
 • Bokning av resor
 • Administrativt stöd till verksamheten utifrån behov

Om dig/kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning samt flera års erfarenhet av att arbeta inom offentlig eller privat verksamhet som assistent, eller motsvarande, är van att ta ansvar och trivs i en verksamhet under utveckling. Du har god kunskap och vana av att arbeta med Microsoft 365 och Sharepoint. Du behöver behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Du bör ha god samarbetsförmåga och uppskatta att arbeta i en serviceorganisation. Tidigare erfarenhet av att arrangera utbildningar, möten och att föra mötesanteckningar är meriterande. Har du även erfarenhet från administrativt arbete kopplat till klinisk forskning så är det en tillgång. Vi värdesätter att du är noggrann och har en god kommunikativ, administrativ och strategisk förmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti, eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2035
Kontakt
 • Enhetschef, Christina Löwendahl , 070 - 082 53 24
Facklig företrädare
 • Kommunal, Karin Andersson, 070 - 392 88 63
 • SACO, Maud Eriksson, 031 - 343 10 22
 • Vårdförbundet, Nicklas Modig, 076 - 940 28 85
 • Vision, Aiste Lindqvist, 072 - 225 00 11
Publicerat 2021-03-26
Sista ansökningsdag 2021-04-16

Inapoi la locuri de munca vacante