Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Operation 1 barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om arbetsplatsen

På Operation 1 Barn, opereras barn och ungdomar som behöver specialistsjukvård inom: medicin, kirurgi, urologi, onkologi, tandvård, ortopedi, ögon, öron-näsa-hals-kirurgi, neurokirurgi, handkirurgi och transplantation. Vi har rikssjukvårdsuppdrag inom barnhjärtkirurgi och opererar även cirka 300 hjärtpatienter varje år.

Vi har öppet dygnet runt för att ta hand om barn och ungdomar som opereras för akuta sjukdomstillstånd och olycksfall. Hos oss behandlas och opereras ungefär 7 000 patienter per år.

För mer information om barnsjukhuset och operation 1 barn, följ länkarna:

Artikel om flytt in till nya barnsjukhuset: https://sahlgrenskaliv.se/en-historisk-dag-for-biva-och-operation-1-barn/

Kort film om hur det är att arbeta på Opearation 1 barn. Observera att filmen är gjord innan pandemin 

Hur är det att arbeta på Operation 1

Följ länken för att se hur din framtida arbetsplats kan se ut: Drottning Silvias barnsjukhus

Vi erbjuder 

Vi tillämpar individuell schemaläggning i en stimulerande och utvecklande miljö. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom kurser, nätverk, eget ansvarsområde och inte minst en gedigen introduktion.     

Om dig 

Vi söker ”En person som tycker om barn och som är inställd på att det blir inte alltid som man tänkt sig, för det blir det inte med barn. De förvånar varje dag.” -  Fredrik, narkosläkare 

Du är undersköterska med stort intresse för pre-peri- och postoperativ vård. Tidigare erfarenhet från operation eller intensivvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi söker en person som tycker om att arbeta i team och har bra samarbetsförmåga, men som även har god förmåga att arbeta självständigt. Du är ansvarsfull, noggrann, flexibel, tycker om omväxlande arbetsuppgifter och har stort intresse för operationssjukvård och barnsjukvård.

Arbetsuppgifter

I arbetet som undersköterska hos oss blir den ena dagen aldrig den andra lik. Arbetet är utmanande och varje arbetspass gör vi skillnad för patienterna. Tjänsten är ett vikariat, med möjlighet till förlängning. 

Låter det som arbetsplatsen för dig, tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1832
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Susann Pavel, 031- 343 68 02
  • Avdelningschef, Linda Löwegren, 031- 343 45 29
Facklig företrädare
  • Kommunal, Annica Poulsen , 031- 343 45 29
Publicerat 2021-03-25
Sista ansökningsdag 2021-04-09

Inapoi la locuri de munca vacante