NU-sjukvården, Område II, Ortopedklinik, Avdelning 55

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi söker nu undersköterska för semestervikariat till avdelning 55! 

Vilka är Ortopedkliniken?
Kliniken har 2 mottagningar (Uddevalla/NÄL), OTA ortopedteknisk avdelning, samt 3 vårdavdelningar:

Avdelning 4 är vår elektiva avdelning och finns på Uddevalla sjukhus.

Avdelning 52 är en akut ortopedisk kirurgavdelning med geriatrisk inriktning, också kallad GOA. De flesta av patienterna på avdelning 52 vårdas efter fraktur på höft, lårben eller bäcken. Patienter som amputeras vårdas också här. Då många av våra patienter är multisjuka har vi tillsammans en bred medicinsk kunskap.

Avdelning 55 är vår akutavdelning på NÄL där vi vårdar patienter med akuta ortopediska skador som ryggskador, frakturer på arm/höft/fotled eller andra skador på rörelseorganen. Avdelningen har direktintag från akuten dygnet runt.

Vi har ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna kretsar runt pre- och postoperativ omvårdnad. Hos oss finner du en arbetsgrupp med teamkänsla och vi arbetar i ett fartfyllt och spännande verksamhetsområde.

På avdelning 55 arbetar vi stort fokus på utveckling och för att trivas hos oss ser vi att du är en person som trivs med ständig utveckling där du som medarbetare har en aktiv roll! 

I vår arbetsgrupp respekterar, stöttar och lär vi av varandra och vi tar alltid vara på patientens delaktighet i vårdens processer. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team tillsammans med läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kurator och en farmaceut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill bli en del av ortopedkliniken. Du är intresserad av ett personcentrerat arbetssätt och arbetar väl individuellt, likväl som i grupp.

Då vi har ett stort patientflöde är det viktigt att du som söker trivs med ett fartfyllt arbete och att du kan hantera stressiga situationer väl. Du är flexibel, lösningsorienterad, patientfokuserad och har en mycket god samarbetsförmåga. För dig är det en självklarhet att bidra med ett gott humör på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Annonsen avser semestervikariat

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2021-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1117
Kontakt
  • Ewa Samuelsson, Avdelningschef, 010-435 05 51
Facklig företrädare
  • Monika Kristiansson, Kommunal, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2021-02-22
Sista ansökningsdag 2021-04-30

Inapoi la locuri de munca vacante