Närhälsan Slottsskogen vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi är en väletablerad vårdcentral belägen i Linnéstaden i centrala Göteborg. Vi är ett kompetent och engagerat team som arbetar för en hög kvalitet på vården. Vi lägger stor vikt vid ett trevligt bemötande, ett gott samarbete och god sammanhållning, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö.

Närhet till vårdgrannar, remissinstanser, sjukhus och apotek bidrar till ett smidigt och välfungerande arbetssätt.

Vi är ca 30 medarbetare som tar hand om de nära 11000 patienter som valt oss som sin vårdgivare. Det är vi stolta över!

Om arbetet

Vi behöver nu en erfaren mottagningssjuksköterska som med engagemang, glädje och drivkraft vill bidra till vårt arbete med att utveckla vår vårdcentral.

Arbetet innebär att du deltar i vårdcentralens hela mottagningsarbete. Du har personliga möten och samtal med patienter både på mottagningen och i telefon. Telefonrådgivning, provtagning, assistera vid olika typer av behandlingar, kalla patienter till besök, planering, förberedelse och uppföljning av läkarnas mottagningsarbete är exempel på arbetsuppgifter. Möjlighet finns att ha en egen mottagning inom ett specialområde utifrån verksamhetens behov i kombination med eget intresse/kunskap.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetserfarenhet. Du trygg i din kompetens, är nyfiken och trivs med samarbete över yrkesgränser där patienten är i fokus. Tidigare erfarenhet av att arbeta i primärvård med liknande uppgifter är önskvärt. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och trivas i en miljö där förändring och utveckling är en del av vardagen. Då vi är en vårdcentral med hög arbetsglädje där samarbete och samverkan är mycket viktigt sätter vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi vill också att du delar Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4304
Kontakt
  • Lena Strömberg, Vårdcentralchef, Tfn 0708 - 23 58 00
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2020-09-15
Sista ansökningsdag 2020-09-29

Inapoi la locuri de munca vacante