Närhälsan Färgelanda vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

På vårdcentralen i Färgelanda arbetar cirka 20 medarbetare där målet är att ge professionell service och vård, vi är måna om varandra, trivs och utvecklas. Befolkningsunderlaget i Färgelanda är cirka 6000 invånare. Färgelanda är belägen i södra Dalsland, vilket gör det enkelt att pendla med buss eller bil till exempelvis Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan.

Forskning och utvecklingsarbete är en viktig del av vårdcentralens arbete.  I samarbete med FoU Primärvård, Högskolan Väst, VG regionens Innovationsplattform, privata företag samt andra aktörer byggs en testbädd på Närhälsan Färgelanda Vårdcentral.  I testbädden kan företag testa sina produkter och tjänster i en verklig miljö. Testbädden syftar till att skapa en arena i primärvården där nya digitala produkter och arbetssätt utvecklas och där vårdpersonal och patienter/anhöriga tillsammans skapar nya innovativa arbetssätt och metoder utifrån behov och erfarenheter. Innovativa lösningar kan spara resurser så att personalen får mer tid till de patientgrupper som behöver mest samt ge en attraktiv arbetsplats med arbetsglädje och kompetensutveckling.

Om arbetet

Som ST-läkare har du ett självständigt och omväxlande arbete, allt från akuta besök till planerad patientmottagning. Vi erbjuder dig kontinuerlig handledning av specialist och det är en självklarhet för oss att du har möjlighet att rådfråga specialist i ditt dagliga arbete. Du har avsatt ST-tid för att delta i de seminarier som erbjuds samt till egna studier och deltar även i vårdcentralens och läkargruppens möten. Du ingår i regions program för ST-läkare och lägger upp en individuell studieplan tillsammans med handledare och studierektor, för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för ST. Du får hjälp med att strukturera din ST-portfölj via en interaktiv hemsida (ST Forum).

Om dig

Du har svensk läkarlegitimation och ett starkt intresse för allmänmedicin. Du har en god empatisk förmåga och för dig är ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande till kunder, patienter och kollegor en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl samarbetsförmåga som flexibilitet. Närhälsans kärnvärden som är att vara pålitlig, omtänksam och nytänkande är också viktiga för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Färgelanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3409
Kontakt
  • Edgardo Varas, Vårdcentralschef, 073-657 20 24
Facklig företrädare
  • Maria Wartig, Läkarförbundet, 073- 384 27 37
Publicerat 2020-07-10
Sista ansökningsdag 2020-07-24

Inapoi la locuri de munca vacante