Kungälvs Sjukhus, Geriatrik och rehabilitering, Arbetsterapi

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen. Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö. Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum.

Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Beskrivning
Geriatrik- och rehabiliteringskliniken är en akutklinik där det ingår en vårdavdelning (sjukhusets strokeenhet samt ortopedisk rehab) och en rehabenhet. Rehabenheten består av arbetsterapi, fysioterapi, logopedi, kuratorer, dietist, mobilt palliativt team, stroke hemrehabiliteringsteam, närsjukvårdsteam, ljusbehandlingsenhet och en smärtenhet. 

Vi söker nu en kollega till vårt härliga gäng på Arbetsterapin!
I vår arbetsgrupp är vi 12 arbetsterapeuter och ett arbetsterapibiträde med varierande kompetensområden, personligheter och intressen. I gänget har vi bl a en skönsjungande körmedlem, avdankade idrottsförmågor, småbarnsmammor, yogautövare, en kreativ keramiker och entusiastiska handarbetare.

Arbetsuppgifter
Arbetsterapin arbetar mot sjukhusets somatiska avdelningar och tjänstens placering blir på någon av våra somatiska avdelningar. I det dagliga arbetet har du som ansvarig arbetsterapeut en central roll i teamet. Patienten är i centrum och du arbetar i nära samarbete med andra professioner i teamen. Rehabiliteringsinsatserna innehåller åtgärder såsom bedömning och träning av P- och I-ADL-förmågor. Kompensatoriska åtgärder i form av bedömning, utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Du har en viktig roll i samverkan både i den egna förvaltningen men också med andra vårdaktörer såsom kommun och primärvård. Verksamheten har samarbete med högskolor runt om i vårt upptagningsområde och i dina arbetsuppgifter ingår det därför även att handleda arbetsterapeutstudenter som är under utbildning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med tidigare sjukhuserfarenhet. Du är initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor
Körkort B är ett krav för tjänsten.
Tjänsten avser vikariat 1/6-31/8 med eventuell förlängning efter sommaren.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/775
Kontakt
  • Marianne Thordén, rehabchef, 0700-82 56 30
  • Monica Ahlberg, rehabchef, 0303-987 30, 0700-85 27 74
Facklig företrädare
  • Amanda Orlinis, Sveriges Arbetsterapeuter, 0303-980 00 (vxl)
Publicerat 2020-02-17
Sista ansökningsdag 2020-03-02

Inapoi la locuri de munca vacante