Regionhälsan, Lerum Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (BUM)

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Från och med 1 februari 2020 kommer de Barn -och ungdomsmedicinska mottagningarna som idag tillhör Södra Älvsborgs sjukhus bli en del av Regionhälsan. 

Om oss

Barn- och ungdomsmedicinskmottagning (BUM) är en öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistvård för barn och ungdomar i åldern 0-18 år. Vi arbetar med utredning, behandling och uppföljning av barn och ungdomar med kroniska sjukdomar som allergi, astma, enures, magtarmsjukdom, fetma, ätsvårigheter och tillväxtproblem.

På mottagningen i Lerum tar vi emot ungdomar från Lerums kommun och har ett befolkningsunderlag på cirka 11 000 barn. Vi som arbetar på mottagningen är barnläkare, barnsjuksköterskor, barndietist, psykolog och medicinska sekreterare.

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ha omväxlande arbetsuppgifter såsom journalskrivning, receptionsarbete, posthantering och skanning samt IT-arbete. Till arbetsuppgifterna hör även patientklassifikation, diagnos- och KVÅ-registreringar, post och remisshantering, mötesadministration, administrativt stöd och fakturahantering i Raindance och Marknadsplatsen. Vi arbetar för närvarande i bokningssystemet ELVIS och journalsystemet Melior men kommer under våren att byta till Asynja.

Arbetet är självständigt men sker i nära samarbete med övriga medarbetare för att få det dagliga arbetet att flyta för verksamheten.

Om dig

Vi söker dig som har:

  • Utbildning i vårddokumentation, högskola eller KY-utbildning för medicinsk sekreterare.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
  • Erfarenhet av Heroma och LITA-kompetens är meriterande.
  • Kunskaper i IT-administration och erfarenhet av behörighetsbeställningar är meriterande.

I övrigt är du öppen för utveckling i arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är van vid att arbeta självständigt i din roll som sekreterare och tycker om att ha varierande arbetsuppgifter. Du kan prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Villkor

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/511
Kontakt
  • Anna Klebom, Tf Vårdenhetschef, 070 - 589 46 23
Facklig företrädare
  • Ann Bergström, Vision , 031 - 345 03 11
Publicerat 2020-01-29
Sista ansökningsdag 2020-02-19

Inapoi la locuri de munca vacante