Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K5, Logopedmottagning

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Logopederna på Skaraborgs sjukhus forskar och innoverar!
Vi behöver därför två kollegor till!

Vill du jobba i en välfungerande och nytänkande verksamhet?
Då är du välkommen att söka vikariat på Skaraborgs sjukhus!
Flera logopeder ska ägna sig åt forskning och innovation under våren 2020 och vi söker nu två kollegor som kan vikariera i den kliniska verksamheten under 6 resp 3 månader med start i januari 2020 eller enl ök, med möjlighet till förlängning. 

Logopediverksamheten vid Skaraborgs sjukhus består av en grupp engagerade och utvecklingsinriktade medarbetare. I gruppen arbetar just nu vi 21 logopeder (varav fyra vikarier) och två medicinska sekreterare. I logopedgruppen finns både seniora och nyutexaminerade kollegor. Vår enhetschef är också logoped. Vi har ett strukturerat arbetssätt och ett bra kommunikationsklimat, som både underlättar kollegialt lärande och ger stora möjligheter att påverka såväl pågående verksamhet som vår utveckling. Vi jobbar på sjukhusen i Skövde, Lidköping och Mariestad och på en öppenvårdsmottagning i centrala Skövde. Sedan 2017 har vi en kombinationstjänst med Göteborgs universitet med professor knuten till vår mottagning. Under 2019 har Logopedimottagningen HBTQ-diplomerats.

Vi söker nu 2 legitimerade logopeder. Båda tjänsterna är allmänlogopediska, men med viss tyngdpunkt inom barnlogopedi. Det finns också ett behov av förstärkning inom neurologopedi. Genom att kombinera verksamhetens behov med dina intressen och din kompetens, så kan vi fördela innehållet i vikariaten lite olika. Resor förekommer i tjänsten, så vi ser gärna att du har körkort.

Logopedi vid Skaraborgs Sjukhus:
Alla logopedtjänster tillhör organisatoriskt Logopediverksamheten vid Skaraborgs sjukhus. Din organisatoriska tillhörighet till Logopediverksamheten innebär att du har många logopedkollegor inom Skaraborgs sjukhus och du deltar t.ex. i arbetsplatsträffar (APT) med alla dina logopedkollegor. Enhetschefen på Logopedi är organisatoriskt din närmsta chef.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad logoped.

Resor förekommer i arbetet varför vi gärna ser att du har körkort.

Intervjuer kommer ske fortlöpande under annonseringstiden, så vänta inte med att sända in din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-30
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/7100
Kontakt
  • Anna Bonde Dalemo, 0500-431600
Facklig företrädare
  • SRAT, 08 4424467
Publicerat 2019-12-19
Sista ansökningsdag 2020-01-16

Inapoi la locuri de munca vacante