Närhälsan Krokslätt vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Krokslätt vårdcentral ligger i Mölndal, på gränsen till Göteborg. Mölndals stad växer och så gör även vårdcentralen. Vi är ca 35 medarbetare inom 9 olika yrkeskategorier som tillsammans tar hand om drygt 11700 listade patienter. Alla medarbetare har hög kompetens, stort engagemang och värnar om tvärprofessionellt samarbete för patienternas och verksamhetens bästa. Vi arbetar utifrån Närhälsans kärnvärden: pålitlig, omtänksam och nytänkande. Vi arbetar med ständigt förbättringsarbete.

Om arbetet

Du kommer att arbeta som undersköterska, men även ha ett kanslistuppdrag. Dina arbetsuppgifter är varierande där patienten står i fokus. Du kommer att arbeta på vårt laboratorium med provtagning, kalibrering av instrument och kvalitetsarbete men även assistera vid mindre operationer, såromläggningar samt utföra EKG och bistå vid fotografering av hudförändringar.

I din roll som kanslist är du ansiktet utåt för oss. Arbetet innebär att du bemannar vår reception som är navet i vår verksamhet. I ditt arbete ingår att ge god och kunnig service till de kunder/patienter som du möter på mottagningen eller i telefon, men också till andra vårdgivare och dina kollegor. Även registrering och andra administrativa uppdrag ingår, exempelvis post- och fakturahantering liksom en del serviceuppdrag såsom att hålla fint i våra väntrum.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som tycker om att möta människor, har en hög serviceförmåga och ser kontakt med människor som din största och viktigaste arbetsuppgift. Du har goda datakunskaper och har goda språkkunskaper i engelska.

Du behöver vara bra på att hitta lösningar, kunna organisera och prioritera bland dina arbetsuppgifter och gilla ett stundtals högt tempo. Du brinner för att ge ett gott mottagande med ett leende och kan ta tag i stort som smått. Då tjänsten innebär en kombination av att arbeta som undersköterska och att stå i vår reception krävs tidigare erfarenhet från båda rollerna samt att du trivs med variation i ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Krokslätt
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4419
Kontakt
  • Ulrika Turesson, Vårdcentralchef , Tfn 0702 - 31 94 14
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, Tfn 0734 - 03 96 49
Publicerat 2019-08-07
Sista ansökningsdag 2019-08-25

Inapoi la locuri de munca vacante