Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri psykos, Psykosvård Nordost

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Psykosvård NordOst (PNO) arbetar utifrån teampsykiatri med arbetsmodellen Resource - Assertive Community Treatment (R -ACT), där Case Managers spelar en central roll. Det arbetet gör vi helst tillsammans med brukarnas familj och nätverk. Arbetet med unga vuxna och nydebuterade har vi särskilt intresse för. PNO har nyligen avslutat två projekt kring rättighetsbaserat arbetssätt som passar väl med personcentrerad vård och VGR:s inriktning de närmaste åren. Våra projekt har givit oss en ökad kunskap om rättigheter och inflytande för brukare. Inom vårt mångkulturella område är det extra aktuellt. PNO har sedan en tid tillbaka ett eget Brukarråd.

Vi är nu i behov av fler sjuksköterskor och behöver nu en förstärkning genom dig.

Vad kan vi erbjuda dig?
Utbildningar i exempelvis R-ACT med olika moduler med metodstöd, NECT och IPT-K återkommer löpande. SU/PNO kan bland annat erbjuda flextid, ersättningar vid sjukbesök, träningsbidrag och mycket bra kollegor. På PNO arbetar vi måndag till fredag dagtid.

Vi erbjuder en gedigen och individuellt anpassad introduktion och brevidgång utifrån ditt behov, där vi även håller en kontinuerlig uppföljning efter introduktionsperioden. Vi vill att alla ska känna sig trygga i sin roll och kommer göra vad som krävs för att du ska känna dig trygg i din. Du får också ett bra kollegialt stöd, med flera sjusköterskor som tjänstgör varje dag.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta medicinskt/psykiatriskt mottagningsarbete som bedömningar och behandlingar individuellt och i grupp. Du har bland annat samtal och arbetar generellt i nära samarbete med läkare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut, skötare, läkarsekreterare och övriga vårdgrannar.

Du kommer under veckan att ha fasta arbetsmoment och utrymme för egen planering. Du blir en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete. Det finns stort utrymme att engagera sig i somatisk- och psykisk hälsa. Tjänsten innebär att Du både arbetar på mottagningen och med hembesök till patienten.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenheter från psykiatri, flerspråkighet och även B-körkort.

Vi söker dig som arbetar såväl självständigt som i team och har lätt att kommunicera och skapa relationer samt har ett genuint intresse av patientarbete och utveckling av verksamhet och medarbetare.

Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-10-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4409
Kontakt
  • Enhetschef, Daniel Johansson , 072-204 73 37
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson, 070-082 47 61
Publicerat 2019-08-06
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Inapoi la locuri de munca vacante