Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna resursorganisation. Vi rekryterar och ansvarar för all timanställd personal inom SU. Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro. Som timanställd på Bemanningsservice har du möjlighet att ambulera mellan ett flertal avdelningar inom vår verksamhet som bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus samt Rågården.

Vad erbjuder vi?
Har du omvårdnadsutbildning och erfarenhet av psykiatrisk vård? Eller är du student på sjuksköterske-/läkarprogrammet och vill samla på dig meriterande erfarenhet under studietiden? Vill du kunna styra över dina arbetstider och vidareutvecklas i din yrkesroll?

Då kan det här vara något för dig!

Vi erbjuder flexibilitet och möjlighet till meriterande kompetensutveckling. Som skötare arbetar du med psykiatrisk omvårdnad, behandling och rehabilitering av patienter med svår psykisk ohälsa. Du har möjlighet att på sikt ambulera mellan våra psykiatriska verksamhetsområden beroende, psykos, affektiva, neuropsykiatri och rättspsykiatri.

Som timanställd bör du kunna arbeta minst 4 pass per månad för att behålla kontinuitet i ditt arbete. Med hjälp av vårt bokningssystem TimeCare Pool bokar du in dig på arbetspass utefter din egen tillgänglighet, vilket innebär att du själv bestämmer när och var du kan arbeta.

Vem söker vi?

  • Du är utbildad skötare eller undersköterska med arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk omvårdnad

eller

  • Har fullgjort sjuksköterskeprogrammet termin 3 alt. läkarprogrammet termin 5.
  • Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Om du har läst inriktning akutsjukvård under din omvårdnadsutbildning eller har erfarenhet av detsamma är det ett starkt plus. Om du har ytterligare språkkunskaper är även det en fördel.

Vem är du?
Som person bör du vara serviceinriktad, flexibel och nyfiken på vidareutveckling. Du är trygg och självständig i din yrkesroll, lugn och lyhörd i din framtoning med ett tydligt gränssättande i dina beslutsfattanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Låter detta som arbetsgivaren för dig? Tveka inte att söka till oss!

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 0-100% (Minst 4 pass per månad)
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4374
Kontakt
  • Rekryterare: Jessie Frisell, Vilma Nilsson, 031-343 29 00
Facklig företrädare
  • Kommunal, Lise-Lott Kjellström, 010-442 94 57
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Inapoi la locuri de munca vacante