Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 230

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du som vi och älskar infektioner? Skräms du inte av öppna sår och bakterier? Drivs du av att se resultat av ditt arbete med läkningsprocessen? Vill du dessutom vara med och utveckla vår avdelning till den bästa arbetsplatsen? Välkommen till oss!

Avdelning 230 är Sveriges första multidisciplinära specialistenhet för behandling och forskning av ortopediska infektioner. Det förekommer också akuta ortopediska patienter. Vår avdelning är bemannad med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare (ortoped- och infektionsläkare), fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt städpersonal. Vår intention är att arbeta i team med patienten i fokus. Avdelningen har 14 vårdplatser samt 6 postoperativa vårdplatser som är öppna måndag-fredag.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

- Delaktighet i vår arbetsgrupp som har en bra sammanhållning och ett gott arbetsklimat.
- Ett intressant, roligt och utvecklande arbete.
- Återkommande föreläsningar och utbildningar för att öka din kompetens.
- Om intresse finns ser vi gärna att du går vidareutbildning (VUB).
- Fredagsfika.
- Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Egenskaper som vi värdesätter är öppenhet, mod att ifrågasätta, humor och engagemang. Vi anser att dessa egenskaper driver vår avdelning framåt och till utveckling. Vi arbetar utifrån SU:s värdegrund som är, Tillsammans för patienten och med patienten.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Rekrytering sker fortlöpande under annonseringstiden.

Hjärtligt välkommen att söka och vara med att utveckla Sveriges första Ortopediska InfektionsCenter!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4369
Kontakt
  • Tf vårdenhetschef, Petra Nordström, 070- 082 49 44
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, 031- 343 16 08 / 073- 331 49 42
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-08-15

Inapoi la locuri de munca vacante