Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP-mottagning Krokslätt

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Barn- och ungdomspsykiatrin i Krokslätt vänder sig till invånarna i Mölndal, Härryda och Öckerö. Verksamheten finns i nyrenoverade lokaler vid Krokslätts torg i Mölndal. Enheten bemannas av flera personalkategorier; vårdadministratörer, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, läkare, sektionsledare och enhetschef. Vi är cirka 25 personer som arbetar på mottagningen. BUP Krokslätt samverkar aktivt med de övriga BUP-mottagningarna inom Göteborgsområdet.

BUP Krokslätt är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta en bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp, vilken är barn och ungdomar upp till 18 år med behov av specialistpsykiatri. Utrednings- och behandlingsarbetet inom enheten bedrivs i tvärprofessionella team som präglas av samarbete mellan olika yrkesgrupper.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

På BUP Krokslätt erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete. Vi har som mål att alla ska trivas och må bra, så väl patienter som personal. Trivsel och gemenskap är viktiga ledord för oss! Du kommer att ingå i ett team med fyra andra medicinska sekreterare, som du har ett gott kollegialt stöd av, men du förväntas också att arbeta självständigt med egna ansvarsområden.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Tillsammans med övriga administratörer kommer du att hantera administration kring patientbesöken, så som att skriva diktat, boka besök och upprätta planeringsunderlag med mera. Även viss receptionsbemanning och telefontjänstgöring ingår i tjänsten och även andra administrativa uppgifter som beställningar och fakturahantering. Som administratör är du ett viktigt stöd till övriga personalgruppen. Du kommer också att vara kontaktperson för några av enhetens behandlare och ett viktigt stöd för enhetschefen. Teamet präglas av en positiv kultur med hög grad av teamarbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har YH-utbildning som medicinsk sekreterare. Meriterande för tjänsten är goda datorkunskaper och tidigare erfarenhet av vårdsystem som Melior och Elvis.

Vi söker dig som har lätt att samarbeta med andra, då du är en viktig del i att teamet ska fungera. Du har lätt att kommunicera och bemöta andra, kollegor så väl som patienter och deras anhöriga. Du har goda kunskaper i svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är positiv till samarbete samtidigt som du gärna arbetar självständigt med egna arbetsuppgifter.

Egenskaper som vi värdesätter är att man har ett gott bemötande, att man är positiv, serviceinriktad och flexibel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4357
Kontakt
  • Enhetschef, Annika Westlund, 076-836 69 50
Facklig företrädare
  • Vision, Anneli Lundin, 070- 020 60 36
Publicerat 2019-07-30
Sista ansökningsdag 2019-08-14

Inapoi la locuri de munca vacante