Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Terapeutisk Strålningsfysik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Enheten Terapeutisk strålningsfysik, inom verksamhetsområdet Medicinsk Fysik och Teknik (MFT) vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, söker en medarbetare för dosplaneringsarbete inför strålbehandling. Terapeutisk strålningsfysik ansvarar för fysik och teknik inom strålbehandlingsverksamheten i Västra Götalandsregionen med behandlingsavdelningar i Göteborg och Borås. På enheten arbetar sjuksköterskor/radioterapiassistenter, sjukhusfysiker och ingenjörer. Vi har en bred klinisk verksamhet inom extern strålterapi och brachyterapi. I samarbete med övriga Universitetskliniker bedrivs också verksamhet på Skandionkliniken i Uppsala där det ges strålbehandling med protoner. Vi bedriver forsknings- och utvecklingsarbete samt deltar i undervisning såväl inom sjukhuset som vid Göteborgs universitet. Vi söker nu medarbetare för dosplaneringsarbete.

Om arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara dosplanering för i huvudsak extern strålbehandling med fotoner, elektroner och protoner. Vi arbetar med moderna system för avancerad dosplanering. Arbetet sker i nära samarbete med övriga medarbetare på enheten och med läkare och sjuksköterskor på strålbehandlingsavdelningen.

Om dig Röntgensjuksköterska, onkologisjuksköterska, biomedicinsk analytiker eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har kunskap om strålningsfysik. Lyhörd med god samarbets- och kommunikationsförmåga, men också initiativrik med förmåga att självständigt utföra dina arbetsuppgifter inom arbetslaget. 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Contract de munca pe perioada nedeterminata
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4291
Kontakt
  • Enhetschef, Kerstin Müntzing, , 031-342 72 37, kerstin.muntzing@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet/Anki Henriksson, , 031-342 7215, 073-069 04 62
  • SACO, Marcus Krantz, 031-343 99 70
Publicerat 2019-07-22
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Inapoi la locuri de munca vacante