Närhälsan Sannegården Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Sannegården vårdcentral är en modern vårdcentral vackert belägen i hjärtat av Göteborgs hamninlopp. Hit är alla välkomna och närmare 10 000 invånare har valt att lista sig hos oss. Förutom att erbjuda kvalitetsmässig vård arbetar vi med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet. Vi har sedvanlig distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, BVC, astma/KOL och diabetesmottagning samt psykologverksamhet.
På Sannegården vårdcentral värnar vi om långsiktiga relationer. Tillgänglighet, närhet och kvalitet samt ett trevligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss.

Om arbetet
Vi söker en ny kollega till vårt team på Sannegården som vill arbeta för våra familjers bästa genom rådgivning och hälsofrämjande arbete. Vi erbjuder dig ett självständigt, omväxlande och stimulerande arbete med engagerade kollegor på vårt trevliga BVC. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter enligt barnhälsovårdens basprogram såsom mottagningsarbete, hembesök och föräldrautbildningar. Vi ingår dessutom i Lundbys nyöppnade familjecentral.

På vårdcentralen arbetar vi i tvärprofessionella team tillsammans med övriga yrkesgrupper. Vi har en god sammanhållning och vi tar ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö.

Om dig
Vi söker dig som är distriktssköterska med erfarenhet av BVC alt. barnsjuksköterska med erfarenhet. Vi söker dig som tycker om att ha både barn och föräldrar i fokus. Som person är du positiv, engagerad och serviceinriktad, ett bra bemötande är mycket viktigt för oss.
Du bör vara flexibel och ha en god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga.
Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4208
Kontakt
  • Annika Robinson, Verksamhetschef, tel. 070-082 33 90
  • Ulrika Ebbéus, Enhetschef, tel. 070-082 27 99
Facklig företrädare
  • Therese Dedon, Vårdförbundet, tel. 070-082 36 46
Publicerat 2019-07-24
Sista ansökningsdag 2019-08-14

Inapoi la locuri de munca vacante