Sahlgrenska Universitetssjukhuset, KITM, Blodgivningsenheten, GeBlod

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker dig som älskar att möta människor!
Blodgivningsenheten, GeBlod, förser sjukvården i Göteborg med blodkomponenter. Till blodgivningsenheten hör GeBlod Nordstan och GeBlod Frölunda samt en mobil enhet, Blodmobilen. Blodmobilen besöker Göteborg med omnejd. Vår verksamhet präglas av hög medicinsk säkerhet och vi ställs ständigt inför nya utmaningar och krav på utveckling. Verksamheten riktar sig mot allmänheten och dess vilja att på frivillig basis göra skillnad. Det goda bemötandet står ständigt i fokus.

Din nya arbetsplats?
På Ge blod får du en arbetsplats med omväxlande arbete, givande och intressanta möten med människor som vill göra skillnad. Till oss kommer alla människor i[MF1]  olika åldrar från 18-75 år.  Medarbetarskap hos oss bygger på ett professionellt bemötande. Med ett professionellt bemötande menar vi ett förhållningssätt som vilar på yrkesmässiga kunskaper och hög medicinsk säkerhet. 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
Som undersköterska hos oss är normalt förekommande arbetsuppgifter att välkomna givarna till oss samt utföra blodtappning på blodgivare. Du registrerar blodgivningen i enhetens datasystem, ProSang. Du medverkar vid event samt aktiviteter för rekrytering av blodgivare. Blodmobilens följebil utgår från Sahlgrenska och därför vill vi att du har B-körkort för att du tillsammans med kollegor turas om att köra.

Vi arbetar dag och kvällsvardagar, måndag till fredag samt var fjärde lördag. Du roterar mellan verksamhetens olika sektioner tillsammans med 35 kollegor.

Om dig
Vi söker dig som är undersköterska med giltigt B-körkort. Erfarenhet från arbete inom transfusionsmedicin är meriterande. Vi fäster stor vikt vid att du inger förtroende och visar respekt, att du ser på andra människor med intresse och välvilja. Du skall förmå se och möta individer i det som gagnar dem på kort och lång sikt. Egenskaper som noggrannhet, engagemang, initiativ, flexibilitet och samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-09-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4117
Kontakt
  • Enhetschef, Kristina Jansson , 072-221 19 09
  • Enhetschef, Stefan Jakobsson , 070-020 62 86
Facklig företrädare
  • Kommunal, Gun-Britt Hansen , 031-342 36 54
Publicerat 2019-07-04
Sista ansökningsdag 2019-07-24

Inapoi la locuri de munca vacante