Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurokirurgi, Avdelning 10/23

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Verksamhetsområde Neurosjukvård bedriver högspecialiserad vård för Västra Götalandsregionen, Norra Halland och Storgöteborg. Verksamheten är indelad i fyra sektioner: neurokirurgi, neurologi, rehabiliteringsmedicin samt neurofysiologi. Avdelning 10/23 är en neurokirurgisk vårdavdelning med 21 vårdplatser, 3 NIMA (intermediär) platser och 3 NUVA platser (postoperativt uppvak).

Avdelningen bedriver både elektiv och akut vård. På avdelningen behandlas patienter med sjukdomar i hjärna och ryggmärg såsom tumörer, blödningar, kärlmissbildningar, epilepsi och akuta skallskador.

Hos oss pågår kontinuerligt utvecklingsarbete och flera medarbetare deltar i olika utvecklingsgrupper. Som ny medarbetare planerar vi för 4 veckors introduktion med en erfaren handledare, och därefter finns avdelningens sektionsledare och mentor tillgänglig. Vi ser positivt på internutbildning och ser gärna att du framöver utökar din kunskap med någon av våra riktade poängutbildningar som ges i samarbete med Göteborgs universitet. Det finns goda möjligheter till intern kompetensutveckling och ett omväxlande arbete!

Om arbetsuppgifter
Vill du arbeta med både vuxna patienter och barn? Variera ditt arbete mellan preoperativ mottagning, vårdavdelning, intermediärvård och postoperativt uppvak? Självklart sker det successivt inom den interna kompetensutvecklingsplanen. Som sjuksköterska hos oss får du ett varierande och utvecklande arbete. Bland patienterna finns både akut sjuka och de som läggs in för planerade ingrepp eller behandlingar.

Vi är mycket stolta över vår avdelning och vill gärna att du som sjuksköterska vill bli en del av vår verksamhet och vara med i vår fortsatta utveckling!

Avdelningen har individuell schemaplanering och vi arbetar 2 helger av 5.

Om dig 
Vi söker dig sjuksköterska, som vill ha ett omväxlande arbete med varierat arbetstempo där du ges möjlighet att arbeta på preoperativ mottagning, vårdavdelning och även arbeta på vårat NUVA - neurokirurgisk uppvaksavdelning samt NIMA, neurokirurgisk intermediärvård. Kanske är du vidareutbildad inom barnsjukvård, kirurgi eller intensivvård. Är du grundutbildad sjuksköterska börjar du arbeta på vårdavdelning, och tillsammans gör vi en kompetensutvecklingsplan där du senare lär dig övervakning på NIMA och NUVA.

Som sjuksköterska hos oss har du både det medicinska ansvaret och omvårdnadsansvaret för patienterna vilket kräver personlig mognad och tydlighet i kommunikationen till patienter och anhöriga. Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Eftersom enheten vårdar minderåriga görs kontroll av belastningsregistret i samband med rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4018
Kontakt
  • Vårdenhetschef , Linda Wahlström Andersson , 031-342 99 46
Publicerat 2019-06-27
Sista ansökningsdag 2019-09-02

Inapoi la locuri de munca vacante