Sahlgrenska Universitetssjukhuset, GLA, Avdelning 34 Akutgeriatrik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Akutgeriatriska avdelningen är en del av akutflödet på Sahlgrenska Universitetssjukhuset där de flesta patienter kommer direkt från akutmottagningen. Hos oss arbetar vi aktivt med patientsäkerhetsarbete och har som mål  att alla sköra äldre skall vårdas enligt ett strukturerat omhändertagande, CGA (Comprehensive Geriatric Assesment).Detta för att snabbt identifiera eventuell risker och kunna sätta in motågärder. Vi arbetar  för ett fullgott samarbete med övriga vårdgivare i vårdkedjan såsom exempelvis kommunen och primärvård och påbörjar patientens utskrivningsplanering inom 24 timmar.

Vi är en stabil arbetsgrupp med varierande åldrar och erfarenheter. Hos oss får alla vara nya!

Om arbetet
Grundläggande hos oss är teamarbetet! Detta för att kunna ge våra äldre bästa möjliga omvårdnad och behandling. Förutom att du arbetar i team om undersköterska, sjuksköterska och läkare så samarbetar du även tätt med andra yrkeskategorier såsom dietist, kurator, fysioterapeuter och arbetsterapeuter som alla bidrar till att uppfylla patientens behov. Du kommer succesivt få möjlighet att fördjupa dig inom något ansvarsområde som du har eller utvecklar ett intresse för.

Vår avdelning har individuell schemaläggning dag/kväll/helg och bemannas av fast nattpersonal. Vi arbetar två av fem helger.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Gärna med tidigare erfarenhet av akutsjukvård och geriatrik.

Som undersköterska behöver du vara flexibel och tycka om att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor. Våra patienter är äldre och många är multisjuka, vilket kräver stabilitet och gott omdöme. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Låter det intressant?
Intervjuer och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Anställningsform Contract de munca pe perioada nedeterminata
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3929
Kontakt
  • Vårdenhetschef Lena Källqvist, 070-085 27 44
Facklig företrädare
  • Viktoria Robinsson, Kommunal, 031-342 10 34
Publicerat 2019-06-24
Sista ansökningsdag 2019-08-25

Inapoi la locuri de munca vacante