Närhälsan Partille vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Partille vårdcentral är belägen i Partille kommun och ligger i Partille centrum, strax öster om Göteborg. Det tar 10 min med tåg från centrala Göteborg.

Vi har 13500 listade medborgare som speglar stadsdelens demografi med variation av olika kulturer, socioekonomi och åldrar. Sjukligheten bland våra listade är stor och de som arbetar hos oss kan göra verklig skillnad för medborgarna. Vid vårdcentralen arbetar knappt 40 medarbetare som har bred kompetens och stort engagemang. Vi arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och har flera pågående förbättringsarbeten.

Hos oss arbetar tillsvidareanställda specialister i allmänmedicin, ST-läkare samt AT-läkare. Vi har mottagning för diabetes, astma/KOL och BVC samt kommunens enda Familjecentral. Vi planerar för att starta en mindre hembesöksenhet för olika patientgrupper med framförallt hembesök från sjuksköterskorna. På laboratoriet arbetar våra undersköterskor och biomedicinsk analytiker. Vårt team för psykisk hälsa består av psykologer, rehabkoordinator och vårdsamordnare psykisk ohälsa.

Om arbetet

Vi söker dig som vill arbeta för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Ditt arbete består av att möta och konsultera patienter både i telefon och på mottagningen.

I arbetet ingår triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning, akutverksamhet, vaccinationer och tidsbokning. Även kvalitetsarbete ingår. Vi använder journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom primärvård och/eller telefonrådgivning. Har du diabeteskompetens är det meriterande. 

Det är viktigt att du som person är flexibel, har en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du bör vara ansvarstagande samt ha hög initiativförmåga. Att tycka om och trivas med utveckling av verksamhet samt arbete kring ständiga förbättringar är en förutsättning för att du ska trivas hos oss. Du ska dela Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig - Omtänksam - Nytänkande. 

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat under ett år. 

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande under annonstiden. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform TEMPORARY_POSITION_MT_6
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Partille
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3893
Kontakt
  • Wafaa Skaf, t.f. Vårdcentralchef, Tfn 0700 - 20 68 47
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-06-25
Sista ansökningsdag 2019-08-15

Inapoi la locuri de munca vacante