Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin Sahlgrenska, Avdelning 21

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Nu söker vi dig som vill arbeta i vård mobila team och med sköra äldre i slutenvården.

Vad vill vi uppnå?
Vi vill kunna ge en tryggare hemgång för våra sköra äldre patienter vårdade inom den akutgeriatriska verksamheten eller våra internmedicinska vårdavdelningar inom verksamhetsområde Medicin, område 6, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Den sköra äldre patienten ges en möjlighet till ökad delaktighet, ett ökat välbefinnande och trygghet genom att i sin hemmiljö få stöttning av det mobila teamet. Med ett mobilt team som stöttar patienten och med ett etablerat samarbete med både kommun och hemsjukvård kan behovet av oplanerade återinläggningar i slutenvården minska.

Om arbetet
Du kommer att ingå i vårt mobila sjukvårdsteam. Teamet kommer att erbjuda hembesök och uppföljning till patienter > 65 år som identifierats både på akutmottagningen och på vårdavdelningar inom VO Medicin. Vi vänder oss till patienter med behov av en tidig uppföljning för att hemgången ska kännas säker relaterat till patientens hemsituation, status, funktion och/eller inläggningsorsak. Mobila teamet fokuserar på det aktuella sjukdomstillståndet och dess eventuella inverkan på andra av patientens åkommor, medicinering eller patientens funktionsförmåga. Den tid som patienten är inskriven i det mobila teamet är begränsad.

I teamet kommer du att arbeta med en erfaren specialistläkare i geriatrik eller invärtesmedicin. Arbete i det mobila teamet innebär att du växlar mellan tjänstgöring i teamet och tjänstgöring på vårdavdelning 21 som är internmedicinsk vårdavdelning med sköra äldre profil. Du kommer att växla mellan vårdavdelningen och teamet. Arbetet i teamet innebär tjänstgöring dagtid och arbetet på vårdavdelning innebär tjänstgöring även kvällar och helg.

Om dig
Vi söker nu dig legitimerad sjuksköterska som är van att arbeta självständigt och som vill kunna göra det lilla extra för våra patienter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att vårda äldre patienter, gärna genom att du har arbetat med äldre patienter inom kommunal vårdform. Som sjuksköterska ska du vara trygg och flexibel i din yrkesroll och du tycker om att arbeta i team. Du har en god empatisk förmåga och har ett gott bemötande till både patienter, dess närstående och kollegor. Du har lätt för att sätta dig in i patienternas behov.

Låter det intressant?
Ansök via länken nedan. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Hoppas vi hörs!

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3780
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Johan Borg, 072-452 82 23
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annmarie Björk, anne-marie.bjork@vgregion.se
Publicerat 2019-06-17
Sista ansökningsdag 2019-08-07

Inapoi la locuri de munca vacante