Närhälsan Kongahälla vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Kongahälla vårdcentral flyttade i maj 2019 till nybyggda Kongahälla Center. Närhälsan Kongahälla vårdcentral är en väletablerad, trevlig vårdcentral i Kungälv med närmare 4500 listade patienter. Här finns mycket bra pendlingsmöjligheter med Kungälvs resecentrum i direkt anslutning, alldeles vid E6.

Rehab, Ungdomsmottagning, Barnmorskemottagning och Habilitering & Hälsa flyttade också in samtidigt vilket ger möjlighet till nya samarbetsformer. Här finns även Vaccinationsmottagning. Sahlgrenska universitetssjukhuset har öppnat Ögonmottagning.

Om arbetet

Vi söker nu en barnsjuksköterska/distriktssköterska till BVC. Att vara barnsjuksköterska/ distriktssköterska hos oss på Närhälsan Kongahälla vårdcentral är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Du kommer framför allt att arbeta på barnavårdscentralen men även vara delaktig i vårdcentralens telefonrådgivning.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso-och sjukvård alternativt barnsjukvård. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom barnhälsovård. Du är flexibel, engagerad och positiv, har god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Du trivs både med att arbeta ensam som i team och har lätt för att skapa goda relationer. För dig är ett professionellt bemötande en självklarhet. Du ska också dela Närhälsans kärnvärden Pålitlig - Omtänksam - Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3733
Kontakt
  • Maria Fasth, vårdcentralschef, 0700824338
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725 136279
Publicerat 2019-06-14
Sista ansökningsdag 2019-06-28

Inapoi la locuri de munca vacante