Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Reumatologi, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt härliga gäng! Vi är en aktiv administrativ enhet som tillsammans arbetar med ständigt förbättringsarbete. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupperna, för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och få den goda arbetsglädjen till varandra.

Vår verksamhet

Verksamheten Reumatologi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en regionklinik och huvudenhet för högspecialiserad vård i Västra Götaland. Verksamheten bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset och Mölndals sjukhus, inom sluten-, öppenvård samt dagsjukvård. Din placering kommer att vara på mottagningen på Mölndals sjukhus. Inom Reumatologi är vi cirka 160 anställda varav 25 medarbetare är administrativ personal.

Den administrativa enhetens främsta uppgift är att vara en god servicefunktion gentemot våra patienter, såväl som vår verksamhet. Vi har ett nära samarbete med all personal och fungerar som en viktig länk mellan patient och vårdenhet. Du kommer till en arbetsgrupp med teamkänsla och bred erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer inom verksamheten att arbeta med förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter, såsom medicinsk dokumentation och övrig administrativ service. Vårt journalsystem är Melior och vi använder digital diktering, MedSpeech. Det patientadministrativa arbetet görs i systemet Elvis.
Vi arbetar aktivt med diagnosregistrering. Visst receptionsarbete ingår i tjänsten.

Som medicinsk sekreterare kommer du att ha mycket varierande och stimulerande arbetsuppgifter som får dig att växa i din roll som medicinsk sekreterare.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare (YH-utbildning) eller vårddokumentationsutbildning. Har du erfarenhet av arbete i Melior och/eller Elvis är det meriterande för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3717
Kontakt
  • Enhetschef, Charlotte Svensson 072-510 17 68, eller charlotte.l.svensson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vision, Kristina Lund, 031-342 88 79
Publicerat 2019-06-24
Sista ansökningsdag 2019-08-11

Inapoi la locuri de munca vacante