Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet Medicin barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vi träffar patienter inom vårt län, inom regionen och från hela landet. Verksamheten är förlagd måndag till fredag och vi arbetar teaminriktat med patienten i centrum. Vi erbjuder ett gott kamratskap och vi arbetar i en lärorik miljö där du har möjlighet till kompetensutveckling.

Om arbetet

Du kommer att arbeta med målinriktad omvårdnad ur ett helhetsperspektiv av barn och ungdomar med kroniska, allvarliga och komplexa sjukdomar. På mottagningen möter du högspecialiserad vård inom metabola sjukdomar, infektionssjukdomar, urinvägssjukdomar, reumatologi-och immunologisjukdomar samt hemangiommottagning. Verksamheten är förlagd måndag till fredag och vi arbetar teaminriktat med patienten i centrum.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från barnsjukvård och känner dig trygg i din yrkesroll. Vidare har du lätt att anpassa dig till ett varierande arbetstempo. Dina personliga egenskaper är betydelsefulla för oss och vi ställer krav på en god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3600
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Karin Åhman, 070- 082 53 51
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gunilla Hermansson, 031- 343 46 34
Publicerat 2019-06-07
Sista ansökningsdag 2019-07-05

Inapoi la locuri de munca vacante