Skaraborgs Sjukhus,Vo M5 Vuxenpsykiatri, Akutmottagningen

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vi söker Dig som är intresserad av psykiatri och det akuta mötet med patienten på vår vuxenpsykiatriska akutmottagning. Vi kan erbjuda en välfungerande mottagning med en positiv, kompetent och erfaren personalgrupp. Vi jobbar i nära samarbete med akutvårdsavdelningen som ligger intill akutmottagningen.

Psykiatrin satsar på ett hållbart arbetsliv för Dig! Vi har en arbetstidsmodell som innebär att vi kvoterar kvällar och helger, vilket betyder mer ledig tid och tid för återhämtning för Dig. Det finns möjlighet för dig att påverka dina arbetstider och schema.

Vi anser att din kompetensutveckling är viktig och erbjuder intern psykiatriutbildning för sköterskor samt ser gärna ett intresse för en framtida psykiatrisk specialistutbildning om Du inte har det idag.

Arbetsbeskrivning

Den psykiatriska akutmottagningen är öppen för telefonrådgivning och besök för vuxna. Patienten kan söka på egen hand till Akutmottagningen eller utifrån bedömning av annan vårdinstans.

Som sjuksköterska ansvarar du för bedömning och omvårdnad i nära samarbete med andra sjuksköterskor och professioner. Du ansvarar för planeringen och samordningen för den enskilde patientens vård. Du följer patienten genom hela besöket från triagering, läkarsamtal till ställningstagande av fortsatt vård och behandling.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och Du ska ha intresse av att arbeta med psykiatriska patienter och deras behov.Vi söker dig som är engagerad och öppen för att kunna se den enskilde patientens behov.

Övrigt

Inom psykiatrin begär vi utdrag från misstanke och belastningsregister, denna begäran görs av arbetsgivaren.

Vi intervjuar löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38,25 tim/vecka, 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2688
Kontakt
  • Annika Tshibanda Enhetschef, tel : 0515-87656 070 0822241
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500 - 43 19 36
Publicerat 2019-04-18
Sista ansökningsdag 2019-06-30

Inapoi la locuri de munca vacante