Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva, Operation 6

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du den som vill du ta chansen och börja i en verksamhet under utveckling? Vi vill satsa på en framtid där vi kommer att möta patientens behov kopplat till utvecklingen inom våra kirurgiska specialiteter.

Vi på operation 6 (Hand- och plastikoperation) opererar patienter med missbildningar, tumörer, skador, degenerativa förändringar och kroppsform som ger funktionella besvär. Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige. Vi opererar både vuxna och barn i alla åldrar. Verksamheten är bred och omväxlande, här utförs allt från dagkirurgi till rikssjukvård. Verksamheten bedrivs måndag till fredag på dagtid, men är stängd på röda dagar och helgdagar.

Vi erbjuder en individuell introduktion när du börjar ditt arbete. Dessutom finns möjlighet till både intern och extern utbildning.

Om arbetet

Som operationssjuksköterska hos oss kommer du arbeta i en verksamhet som är bred och omväxlande. Vi arbetar i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Arbetet är både utmanande och varierat då vi söver både barn och vuxna.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operation. Tidigare erfarenhet av arbete som operationssjuksköterska är meriterande. Vi letar efter dig som är bra på att samarbete och tycker om att arbeta i team. Du är flexibel och trivs med varierade arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du är självständig, ansvarstagande och har en positiv syn på variationer i arbetsdagen. Tillsammans med kollegor vill du skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2392
Kontakt
  • Tf VEC, Charlotta Rosenkrantz-Gustafsson, 070-082 27 55
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Louise Andersson, 070-310 42 43
Publicerat 2019-04-05
Sista ansökningsdag 2019-05-16

Inapoi la locuri de munca vacante