Närhälsan Ågårdsskogens Vårdcentral, Lidköping

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi välkomnar en ny medarbetare på vikariat till oss på Ågårdsskogen vårdcentral. Vårdcentralen är med cirka 70 medarbetare och över 18 700 listade patienter regionens största vårdcentral. Här finns bl a läkarmottagning, distriktssköterskemottagning och BVC. Vi har också en stor och spännande mottagningsverksamhet med astma, diabetes, hypertoni, minnes- och vaccinationsmottagningar samt mottagning för psykisk hälsa.

För oss på Ågårdsskogen vårdcentral står patienten alltid i fokus. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral: http://www.narhalsan.se/agardsskogenvardcentral

Om arbetet
Då en av våra BMA ska vara mammaledig så söker vi nu en biomedicinsk analytiker för visstidsanställning. Vårt laboratorium är en viktig kugge i det stora maskineri som vår vårdcentral utgör. Personalen på laboratoriet möjliggör det omfattande vårdarbete som bedrivs på vårdcentralen.
I vårt ackrediterade laboratorium arbetar idag 2,3 BMA och 1,75 undersköterska. Vi arbetar med provtagning och patientnära analysarbete.

Om dig
Nu söker vi dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och som vill arbeta hos oss samt är beredd att delta i utvecklings- och förbättringsarbete med fokus på både arbetsmiljö och kvalitet. Du ska vara beredd att jobba med både provtagning och analysarbete samt klara av de arbetstoppar som då och då inträffar i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Övrigt
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, eller enligt överenskommelse, visstid minst 1 år
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7532
Kontakt
  • Åsa Jolesjö, Vårdcentralschef, tel. 0510-854 51
  • Marita Sigurd, Enhetschef, tel. 0510-856 46
Facklig företrädare
  • Ingela Andersson, Vårdförbundet, tel. 0510-854 12
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Inapoi la locuri de munca vacante