NU-sjukvården, Område III, Kvinnoklinikens resursteam

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Är du barnmorska? Vill du arbeta med både Obstetrik och gynekologi? Då är Kvinnoklinikens resursteam den perfekta arbetsplatsen för Dig!

Det här blir din nya arbetsplats
På kvinnokliniken NÄL arbetar 260 medarbetare med gynekologisk och obstetrisk vård. Klinikens sluten- och öppenvård står i nära samarbete med varandra både vad gäller lokaler och gränsöverskridande arbete. Kvinnokliniken på NÄL är med sina 3200 förlossningar/år den sjätte största kvinnokliniken i Sverige. Klinikens gemensamma vision är ”Tillsammans för god vård och hälsa”.

Som barnmorska i klinikens resursteam är du fastanställd på kliniken. Tillsammans med dina fem barnmorskekollegor i teamet har du till uppgift att verka som korttidsvikarie på samtliga enheter inom vår klinik, både sluten- och öppenvård. Under sommaren (juni-augusti) tjänstgör du endast på förlossningen.

För ditt flexibla arbetssätt över hela Kvinnokliniken samt i din schemaläggning erbjuder vi dig ett lönetillägg på 6000 kronor/månaden.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska med minst två års erfarenhet av förlossningsvård. Du är flexibel och trivs i en föränderlig arbetsmiljö. Erfarenhet från flera av barnmorskans kompetensområden är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/nattjänstgöring. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Rekryterande chef är åter vecka 29. Intervjuer sker efter att ansökningstiden har löpt ut. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2614
Kontakt
  • Emma Svedung, Avdelningschef (semester v.25-28), 010-4352447
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets kansli, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-07-14
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb