Närhälsan Norrmalm vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Norrmalm vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentliga vårdcentraler centralt belägen i Skövde på Käpplunda Gärde. Vi har en stabil bemanning och erfaren personal som brinner för utveckling och utbildning Hos oss blir du en av cirka 50 medarbetare som arbetar för att ge en god service till våra kunder genom ett bra teamarbete.  Hos oss blir du en i vårt psykiskhälsa team, vilket består av psykologer, psykiatrisköterska och kurator. Då vi är en utbildningsinriktad enhet handleder vi PTP. 

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder i Närhälsan: Fördelar och förmåner

Om arbetet

Vi söker en Psykolog som vill vara med och utveckla framtidens digifysiska vård. Vi erbjuder digital vård när det går och fysisk vård när det behövs. Kombinationen av digitala och fysiska arbetssätt är utifrån patientens behov och professionens medicinska bedömning. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att genomföra psykologisk behandling som omfattar bedöma, utreda, diagnosticera och behandla barn, ungdomar och vuxna med psykisk ohälsa. Du kommer även arbeta med internetbaserad terapi och psykologisk behandling i grupp. Vi erbjuder flexibla arbetslösningar såsom möjligheten att arbeta viss del på distans. 

Arbetet inkluderar teamarbete, (samverkan med andra professioner) både på den egna enheten och med externa vårdgrannar. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för vårdcentralens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. 

Arbetet som psykolog på vårdcentral spänner över ett brett arbetsfält där åtagandet inbegriper barn, ungdomar och vuxna med varierande problematik. Vårt mål är tidig intervention och hög tillgänglighet tonvikten är därför kortare kontakter för bedömning, rådgivning och terapeutiska samtal individuellt och i grupp. Vi arbetar även med Ikbt. Du kommer att arbeta som en del i vårt psykiskt hälsa team där du är experten inom psykologi. 

Om dig

Du är legitimerad psykolog och du har ett särskilt intresse för Primärvård. Vi vill att du ska stå för våra kärnvärden omtanke, pålitlighet och nytänkande. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och gärna lösningsfokuserad. Du ska även ha god förmåga att arbeta självständigt men också i olika team, då vi ser att denna patientgrupp ofta har behov av samverkan mellan oss, både internt och med externa aktörer.  

Övrigt

Intervjuer på vårdcentral kommer att hållas löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Därefter gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på vårdcentralen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2229
Kontakt
  • Pauline Severin, Enhetschef , 0722-048905
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb