Folktandvården, Magasinsgatan Lidköping

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Nu söker vi en tandläkare som vill göra skillnad!

Huvuduppdrag och arbetsuppgifter

Vi är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra patienter. Vi är en klinik som strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för dig och dina kollegor. Vi arbetar i en positiv anda där humor och arbetsglädje är en stor del av vår kultur. 

Teamarbete och utveckling av oss själva, vården och vårt arbetssätt har stort fokus på kliniken. Vi jobbar hårt för en arbetsplats där alla stimuleras och jobbar på toppen av sin kompetens och i det har tandläkaren en central roll. För oss är det självklart med öppna dörrar, att kliniken är ett gemensamt ansvar, att vi hjälper och lär av varandra och dessutom har roligt tillsammans. Här finns möjlighet att utföra många typer av behandlingar och varierande svårighetsgrad.

Kliniken ligger centralt i Lidköping och har nära till Vänerns vackra natur med flera badplatser. Det är en stad som expanderar och i närheten finns möjlighet till båt- och friluftsliv. Gå gärna in på www.lidkoping.se för att läsa mer om staden. 

På Folktandvården Magasinsgatan erbjuder vi dig ett stimulerande och utmanande jobb. Vi har 8 behandlingsrum i fräscha lokaler. På kliniken arbetar 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 10 tandsköterskor.

Vi har ett stort kundunderlag av barn och vuxna och behöver utöka våra möjligheter att hjälpa alla som söker sig till oss.

Kompetenskrav och profil

  • Legitimerad tandläkare
  • Intresse för både barntandvård och vuxentandvård
  • Kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift
  • Förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och klokt sätt
  • Kunna ge ett stabilt och lugnt intryck även när det är mycket att göra
  • Förmåga att samarbeta och relatera till andra människor på ett lyhört sätt

Är du ny i yrket får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Om du som sökande har utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige och saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover som en del av rekryteringsprocessen.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1826
Kontakt
  • Klinikchef: Anna-Karin Bonander Lind, 072-2039263
Facklig företrädare
  • TT: Carina Bergman, 010-4417190
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb