Folktandvården, Specialistkliniken för ortodonti Trollhättan

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Specialisttandvården finns representerad inom hela Västra Götaland vid i huvudsak fem specialisthus som erbjuder specialisttandvård inom samtliga specialiteter. Dessutom bedriver Folktandvården en omfattande ST-utbildning.

Folktandvården Västra Götaland har i samverkan med Institutionen för odontologi vid Göteborgs universitet inlett en unik satsning som ger mycket goda förutsättningar att bedriva patientnära forskning i hela regionen. Den forskning som bedrivs vid institutionen är av högsta internationella nivå. Vi samverkar också kring den kliniska grundutbildningen av tandläkare och tandhygienister.

Specialistkliniken för ortodonti och ortodontilab i Trollhättan, är remissinstans för allmäntandvården och hälso- och sjukvården. Kliniken har 10 medarbetare. 5 st. Ortodontiassistenter, 1 st. Tandsköterska, 2 st. Ortodontister och 1 meriteringstandläkare. Våra öppettider 7.30 -17.00 måndag -torsdag, 7.30 -12.10 fredag. Kliniken ligger på samma gata som Högskolan Väst och Film i Väst. Nära till vatten och fin natur. Västkustens salta bad ligger 40 minuter bort.

Kliniken är modern och ligger vid torget i samma hus som Närhälsan i Trollhättan. Pendlingsförbindelserna är mycket goda. Tåget mellan Göteborg och Trollhättan tar drygt 30 minuter. 5-8 minuter gångavstånd från stationen till kliniken. På kliniken bedriver vi handledning vid ST-utbildning i samverkan med andra ortodontikliniker i regionen, samt Institutionen för odontologi, SU

Vi arbetar i en positiv och härlig anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

.

Om jobbet
Ortodontisk specialistvård och konsultationsverksamhet till allmäntandvården. Medverka i utbildning till allmäntandvården och klinikens fortlöpande utvecklingsarbete. Delta i specialistklinikernas multidisciplinära patientarbete och terapimöten som sker på specialistcentrum i Uddevalla och Ort-kirurgmöten på käkkirurgin NÄL. Samarbete med specialistkliniken för protetik i Mölndal. 

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om dig
Specialisttandläkare i ortodonti.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Folktandvården gör kontroller i Misstanke- och Belastningsregister innan beslut om anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1705
Kontakt
  • Pernilla Nilsson, Klinikchef, 070-2600959
Facklig företrädare
  • Jesper Johansson, TT , 010-4419590
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb