Närhälsan Stenungsund vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Stenungsund vårdcentral. Vi är en centralt belägen vårdcentral med utmärkt kollektivtrafik – både tåg och buss – inom bekvämt promenadavstånd. Här arbetar ett engagerat team bestående av 6 distriktsläkare, ST/BT-läkare, AT-läkare samt sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykologer. Tillsammans utgör vi ett härligt arbetslag med högt i tak och nära till skratt, på cirka 50 anställda. Vi strävar ständigt efter att leverera god och professionell vård till våra drygt 9500 listade medborgare.

Genom internutbildningar och mentorskapsprogram kan du fortsätta växa och utvecklas hos oss. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år. Vi arbetar även aktivt med att förbättra vårt arbetssätt för att möta patienternas behov på bästa sätt. Läs gärna mer om fördelarna med att vara en del av Närhälsan här: Fördelar och förmåner

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård. Vi ser gärna att du ätt du är intresserad av handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter. Du och dina kollegor bildar ett viktigt team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi har kontinuerliga kategori-möten där grupphandledning och kollegialt utbyte har sin givna plats.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1572
Kontakt
  • Ann Sundström, Vårdcentralchef, 031-3460724
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb