NU-sjukvården, Område Ledning och stöd, Utvecklings- och planeringsenhet

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Arbetsbeskrivning 
Utvecklings- och planeringsenheten samlar NU-sjukvårdens kompetens inom lokalstrategisk planering, säkerhet, beredskap, civilt försvar, administrativt stöd och avancerad ärendehantering. NU-sjukvårdens utgivningskontor för SITHS-kort återfinns inom enheten. Utgivningskontoret ansvarar bland annat för beställning och aktivering av SITHS-kort och tillverkning och utlämning av behörighetskort. SITHS är en elektronisk identitetshandling som används för säker identifiering av både personer och system inom regioner, kommuner, privata vårdgivare och statliga myndigheter. SITHS används till exempel vid inloggning i tjänster, för elektronisk signering och för säker kommunikation mellan system. Arbetet med SITHS-kort är en viktig funktion inom NU-sjukvården.  

I din tjänst som kort-och säkerhetsadministratör kommer du att vara en del av systemkontoret som ansvarar för bakomliggande administration av samtliga passagesystem. Ditt huvudsakliga uppdrag är vara kortadministratör och ha ett övergripande ansvar för korthantering. Du ansvarar för kortutlämning och ingår i arbetet med passagesystem på en övergripande nivå i NU-sjukvården. I din roll kommer du att arbeta i flertalet komplexa system som styrs av mycket rutiner och regler. 

Som kort-och säkerhetsadministratör har du ett socialt arbete där du ger god service till våra medarbetare och samarbetspartners. Arbetet innefattar ett tätt samarbete med kollegor inom den egna förvaltningar samt med kollegor i övriga förvaltningar inom Västra Götalandsregionen. Tjänsten som kort-och säkerhetsadministratör är en nyinrättad roll som kan komma att utvecklas över tid och på sikt även omfatta arbete med förvaltningens systematiska brandskyddsarbete och övrigt säkerhetsstrategiskt arbete.  

I ditt arbete kommer du att ha din arbetsplats på både NÄL och Uddevalla sjukhus. Du kommer inom uppdraget även göra platsbesök på alla NU-sjukvårdens arbetsplatser.  


Vad kan vi erbjuda dig? 
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs mer om NU-sjukvården och våra förmåner på NU- sjukvårdens externa webbsida. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig med vidareutbildning inom administration eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper i Office 365. Erfarenhet av administrativt arbete inom Västra Götalandsregionen är meriterande.  

Du har goda kunskaper i kortadministrativa system SITHS-Admin och har tidigare dokumenterad erfarenhet av att arbeta i systemet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i det övergripande passagesystemet Alliera, samt Tidomat PW32 och ASSA ARX. Vidare har du mycket god datavana samt god kunskap i svenska i såväl tal som skrift. Du ska ha tidigare erfarenhet av och utbildning i säkerhetsstrategiskt arbete.  

För att lyckas i rollen behöver du ha en god analytisk förmåga. Vidare behöver du ha lätt för att sätta dig i olika komplexa frågor och se helheten samtidigt som du är strukturerad och noggrann.  

Att arbeta med korthantering innebär att du befinner dig i en verksamhet som stundtals präglas av arbete i ett högt tempo och du behöver tycka om att arbeta flexibelt. Som personer har du lätt för att växla tempo och trivs i en social miljö som innebär många kontaktytor. Du ska ha körkort klass B.  

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Övrigt 
Vi intervjuar löpande under hela ansökningstiden.  
Tjänsten kan komma att bli säkerhetsklassad.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1522
Kontakt
  • Johan Ernelin, Enhetschef, 010-4356870
Facklig företrädare
  • Mary Foss, Vision, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb