Västra Götalandsregionen, Ekonomiservice i Mariestad


Arbetsbeskrivning

Du ingår i ett team men arbetar självständigt med löpande redovisning och bokslut som stöd till kunderna. I tjänsten ingår även upplägg av koddelar i ekonomisystemet. Ekonomiservice utvecklar processer och lösningar som gör det enkelt för kunden att fokusera på sin kärnverksamhet. Ekonomiservice som är en del av Fastighet, stöd och service, administrerar kund- och leverantörsreskontra, patientfakturering, löpande redovisning och bokslut åt regionens förvaltningar samt systemadministration av regionens ekonomisystem. 


För att ge god service i rollen som ekonom behöver du:

  • kunna planera, organisera och prioritera ditt arbete
  • vara noggrann och ha god numerisk analytisk förmåga
  • trivas med att medverka i utvecklingsarbete
  • besitta en god social förmåga och kunna samverka på ett bra sätt med såväl kollegor som kunder.

Du har utbildning på högskolenivå med inriktning på redovisning, eller utbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms som likvärdig. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från arbete med redovisning, har god datorvana med tyngdpunkt på Excel samt kommunicerar väl på svenska. 

Meriterande är erfarenhet av ekonomisystemet Raindance och uppföljningsverktyget Cognos, samt om du har kunskap om Västra Götalandsregionens ekonomiska processer. 

Rekryteringsprocessen

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst, och ett vikariat under ca 10 månaders tid. I samband med att du registrerar din ansökan anger du vilken av tjänsterna du är intresserad av. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du som medarbetare grunden för en fungerande vård. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete där du tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är en del av en verksamhet som ständigt utvecklas.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/873
Kontakt
  • Stefan Olsson, Enhetschef, 0700-209671
  • Helén Wallerman, Enhetschef, 070-3547300
Facklig företrädare
  • Ingegerd Hermansson, Vision, 0734-445330
Publicerat 2024-02-15
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb