Sjukhusen i väster, operation/dagkirurgi Angereds närsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Verksamheterna på Angereds Närsjukhus utgår från patientens behov och är kvalitetsstyrda. Sjukhuset är ett utvecklings- och forskningscentrum för närsjukvård i en mångkulturell storstadsmiljö.

Hälsofrämjande arbete är en av hörnstenarna i vår verksamhet. På sjukhuset bedrivs idag specialistverksamhet inom medicinska specialiteter, barn- och ungdomsverksamhet samt opererande specialiteter. Inom opererande specialiteter har vi i nuläget mottagningar inom gynekologi, kirurgi och ortopedi.

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du utföra uppgifter som undersköterska på operationssal. Detta innebär exempelvis att assistera operationssjuksköterskan vid olika ingrepp och iordningställa operationssalen före och efter operation.

Du kommer även att utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter på pre-/postop, till exempel hjälpa till att förbereda patienter preoperativt och bedriva omvårdnad och övervakning postoperativt. Som undersköterska hos oss kommer du att rotera mellan operation och den pre-/post-operativa avdelningen.

Kvalifikationer
Godkänd undersköterskeexamen är ett krav.

Erfarenhet
Erfarenhet av arbete som undersköterska på operationsavdelning och/eller erfarenhet av pre- postoperativ vård, IVA-vård eller akutsjukvård är meriterande.

Även yrkeserfarenhet inom en eller flera specialiteter som gynekologi, ortopedi och/eller kirurgi är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är målinriktad, strukturerad, prestigelös och med förmågan att tänka nytt och långsiktigt. Du har en bra organisationsförmåga och tar egna initiativ.

Du är kreativ och ansvarsfull. Har god samarbetsförmåga och lätt för att bygga relationer då vi arbetar i team.

Vi anser att mångfald i personalgruppen är en väsentlig framgångsfaktor för att uppnå ett bra verksamhetsresultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet. Därför beaktas mångfaldsaspekten vid rekryteringen.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Villkor
Arbetstiden förläggs i ett verksamhetsanpassat fast schema där kvällsarbete kan komma att ingå. Vi arbetar måndag till fredag.

Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Angered
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/761
Kontakt
  • Jessica Enqvist, enhetschef, jessica.enqvist@vgregion.setfn;0721–608028
Facklig företrädare
  • Shahaigh Sharifi, kommunal, shahaigh.sharifi@vgregion.se,tfn;0700-816953
Publicerat 2024-02-08
Sista ansökningsdag 2024-02-22

Tillbaka till lediga jobb