Närhälsan Sandared vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vi söker dig som vill bli chef på Närhälsan Sandared vårdcentral.

Närhälsan Sandared är en väl fungerande vårdcentral med 30 kreativa medarbetare inom olika yrkeskategorier som tillsammans bildar ett kompetent team. Engagemanget är stort och trivselfaktorn hög. Vårdcentralen är naturskönt belägen vid Viaredssjön, cirka 1,3 mil väster om Borås centrum. Goda förbindelser finns via tåg eller buss både från Göteborg och Borås.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. 

Du kan läsa mer om Närhälsans fördelar och förmåner här: fördelar och förmåner 

Om arbetet

Som chef för vårdcentralen har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste uppgifter är att, tillsammans med medarbetarna, ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha kundens bästa som ledstjärna. Du samverkar med sjukhus, kommun och andra vårdgrannar. Du har ett nära samarbete med övriga vårdcentralchefer och administrativa stödfunktioner samt ingår i primärvårdsområdets ledningsgrupp.

Om dig

Du har högskoleutbildning och erfarenhet från profession inom vårdområdet. Du har gedigen erfarenhet från arbete som chef och det är meriterande om du har ledarutbildning.

Som person känner du dig trygg i din chefsroll. Du är kommunikativ, mål- och resultatinriktad samt har ett stort intresse och förmåga att driva utveckling. 

Övrigt

Urval sker löpande och intervjuer kommer att genomföras i Borås den 15/3.  

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning av aktuell kandidat vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg den 3/4, du förväntas delta vid detta tillfälle. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Sandared
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/639
Kontakt
  • Maritha Bäck, Primärvårdschef, Tel.0705-162146
Facklig företrädare
  • Rebeka Arnljots, Läkarförbundet, Tel:073-5699043
  • Monica Kärnqvist, Vision, Tel:0721-809920
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, Tel:072-4519414
Publicerat 2024-02-08
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb